merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Assistent till kille i Arlöv

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

Söker du ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att bidra till en annan persons trygghet och utveckling? Ett jobb där du till stor del kan påverka innehållet i din arbetsvardag? Då kan detta vara en tjänst för dig. Vi söker nu 1-3 personliga assistenter till en 8-årig pojke.

Pojken har en hjärnskada, som bl a gör att han har en mycket låg motorisk utvecklingsnivå och relativt ofta får epileptiska anfall. Han behöver hjälp med det mesta i sin vardag, som hygien, sondmatning och medicinering. Han är en varm och positiv kille, som tycker om att leka, bada, lyssna på musik med mera. Han bor tillsammans med sin mamma och lillebror i ett hus i närheten av Malmö. I hushållet finns även en liten hund. På dagarna går pojken i skolan tillsammans med assistent. 

Vem är du som söker tjänsten? 
Du brinner för att arbeta med barn, att genom lek och pedagogik stimulera till en utvecklande vardag. Du är trygg i dig själv, påhittig och har lätt för att ta initiativ. Det är även viktigt att du har integritet och att du kan behålla lugnet i oväntade situationer. Det är positivt om du har erfarenhet av liknade arbete med människor, allra helst barn, men det viktigaste är personkemin och din inställning till rollen som personlig assistent. Det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi sedan tidigare. 

Mer om tjänsten
Gruppen behöver utökas med assistenter som går på ett rullande 4-veckorsschema med arbetspass vissa vardagkvällar samt varannan helg. Vi behöver även timvikarier, som kan täcka upp vid ordinarie personals frånvaro. Tiderna är inte specificerade här, men det är optimalt om du är tillgänglig för att jobba dagar, kvällar och helger. Stört behov är eftermiddagar/kvällar. Ange i din ansökan vilket du främst är intresserad av. Introduktion med bredvidgångar kommer att ges innan du börjar arbeta självständigt. 

Viktigt att tänka på
Då arbetet rör en person med funktionshinder som är under 18 år krävs registerutdrag från Polisen som kan beställas här:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Jag rekommenderar dig att beställa redan idag då det tar ett par veckor att få hemskickat till din adress. Du tar med registerutdraget vid en eventuell intervju.

Vi är ansluta till kollektivavtal med Kommunal. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se