merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Driftsamordnare till Nettbuss Travel AB

BeskrivningNettbuss Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Nettbuss Bus4You och Nettbuss express.

Bus4You har för åttonde året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Bolaget är inne i en mycket spännande och expansiv fas och vill du vara en del av detta har du nu ett utmärkt tillfälle att söka tjänsten som driftsamordnare. Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor som ligger mitt i centrala Göteborg.

Som driftsamordnare är du en stödfunktion till våra produktchefer och du får tillsammans med de andra i vårt driftteam vår trafik att flyta. Kvälls- och helgarbete kommer att förekomma.

 
Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Administrera uppkomna skador

- Beordring av förartjänster

- Kontroll på fordonsstatus

- Trafikledning

- Uppföljning kör- och vilotider

- Övriga administrativa uppgifter

 
Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är i början av din karriär och har en stark vilja att hela tiden utvecklas. Utbildning inom logistik eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav. Du skall behärska Excel, vara bra på att strukturera, prioritera och effektivisera. Du skall ha ett logistiskt kunnande, vara analytisk och kreativ. Vi ser gärna att du är resultatorienterad, kommunikativ, ansvarstagande, ödmjuk och förstående. Rätt person har stor möjligt att utvecklas och bli en ledande person inom Nettbuss koncernen, som idag har ca 8 000 anställda i norden.Villkor

Individuell lön och övriga anställningsvillkor följer Tjänstemannaavtalet för transportbranschen. Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se