merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

17årig tjej söker personlig assistent

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

 


Vi söker nu en personlig assistent som kan börja omgående att arbeta med en glad tjej i 17-årsåldern med autism och utvecklingsstörning. Tjänsten ligger på ca 40%.

Om tjänsten:
Tjänsten är förlagd på tre till fyra eftermiddagar i veckan, samt någon helg i månaden.

Kunden är en ung tjej som bor hemma hos sina föräldrar. Hon behöver hjälp med vardagliga saker; personlig omvårdnad, underhållning i form av inne-utelek. Kunden tycker mycket om att sitta framför datorn samt lyssna på musik.

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Är rökfri
• Tål djur då familjen har fåglar
• Har barnasinnet kvar
• Är tålmodig

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Då kunden är under 18 år krävs det att du som blir anställd visar upp ett registerudrag från polisen.
Vi ser gärna att du redan i din ansökan skriver med 2 referenser vi kan kontakta.

Tillträde: omgående efter uppvisat registerutdrag

Arbetstid/Varaktighet: Schemarad med tider på eftermiddagen. Vi tillämpar tidsbegränsad anställning "så länge assistansuppdraget varar".Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se