merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Processoperatör till medicintekniskt bolag

Vi söker nu efter en processoperatör till företag i Mölndal. Vi ser att du som söker till tjänsten har erfarenhet av processtyrd industri, teknisk bakgrund eller liknande. Ifall detta passar in på dig är tjänsten som processoperatör passande för dig!

Om tjänsten
Som processoperatör arbetar du tillsammans i grupp på 3-5 personer inom processindustrin med sterilisering av produkter. Utöver detta kommer du även att arbeta med underhåll av maskiner, övervakning av processer och administration kring processer. Tjänsten är förlagd under 5 skift vilket innebär att du arbetar dag, kväll, natt och helg, med start så snart som möjligt.

I din roll som processoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

Sterilisering
Underhåll av maskiner
Övervakning

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av processindustrin sedan tidigare. Du har god teknisk förståelse, antingen från tidigare arbete eller utbildning.

Vidare ser vi att du är en noggrann, pålitlig och händig person som är en lagspelare som trivs med arbete i grupp.

Viktigt för tjänsten är:
Tidigare erfarenhet av processtyrd industri
Teknisk förståelse

Om uppdragsgivaren
Företaget är beläget i Mölndal och arbetar med tillverkning av dentala och medicinska produkter.

Om anställningen
Tjänsten som processoperatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Detta är ett långsiktigt uppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.?Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina?personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att?kontakta ansvarig rekryterare: Frida Axelsson via 031-7254530 eller frida.axelsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se?alt. via tel: 08 - 598?980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Processoperatör till medicintekniskt bolag, industri, processoperatör, sterilisering, operatör, Mölndal, Adecco

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se