merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Barnbibliotekarie

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!

Biblioteken i Sollentuna är hjärtat i kommunen – en lockande och tillgänglig mötesplats för alla. Vi erbjuder nu ett halvårs visstidsanställning med målsättning att nå ut till de barn, förskolor och skolor i kommunen som inte besöker oss ofta.

Arbetsuppgifter att ansvara för en utåtriktad och uppsökande verksamhet med fokus på förskolor och skolor, med utgångspunkt från alla våra tre enheter.
att nyttja Kultur- och fritidskontorets eldrivna lådcykel för att representera biblioteket på diverse evenemang i kommunen
att ta emot visningar och grupper i biblioteket  
att ge service till våra besökare i alla åldrar på bibliotekens alla bemanningspunkter
Vi arbetar normkritiskt och strävar efter mångfald vad gäller ålder, genus och etnisk bakgrund. Biblioteken i Sollentuna är HBTQ-certifierade av RFSL.

Kvalifikationer Magisterexamen i biblioteks- och informationsvetenskap, annan relevant utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet. Erfarenhet av utåtriktat och uppsökande arbete är meriterande, liksom arbete för och med barn & unga.   

Omfattning och tillträde Allmän visstidsanställning, 100 %, 2019-01-14 – 2019-06-30.

Schemalagd helg- och kvällstjänstgöring.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se