merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Hållbarhetsspecialist Mark- & Vattenmiljö

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.NCC Teknik är en avdelning inom NCC Infrastructure. Vi fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller tekniska och hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus. Här finns för närvarande 4 enheter med teknisk kompetens inom projekteringsledning/ anläggning, geo/berg/mark samt hållbarhet, mark- och vattenmiljö . Enheterna erbjuder även tjänster inom produktionsstöd, teknisk utveckling, FoU, rådgivning samt projektering. Inom NCC Teknik Infrastructure är vi drygt 60 medarbetare med personal i Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå och Västerås.

Rollen hos oss på NCC Teknik, Mark- och Vattenmiljö
I vår enhet arbetar du som internkonsult åt hela NCC inom Sverige och på sikt inom hela Norden. Vi är ofta en miljölänk mellan NCC:s affärsområden och håller också ofta i kommunikationen med tillsynsmyndigheter.

Du kommer att inneha en omväxlande roll där du är inblandad i tidiga skeden likväl i skarpa projekt. I huvudsak sker detta genom rådgivning i tidiga skeden samt som tekniskt stöd mot produktionen.

I din roll kommer du att arbeta som med hållbarhetsfrågor inriktat mot NCC:s anläggningsprojekt. Du kommer att arbeta med alla tänkbara mark- och miljötekniska utmaningar men också arbeta med utvecklingsfrågor inom området för NCC. Du kommer bland annat arbeta med livscykelanalyser, miljövarudeklarationer (EPD), klimatdeklarationer och miljöklassning (Ceequal) av anläggningsprojekt, vilket också är områden som fått större fokus i samhället och inom NCC.

Dina erfarenheter
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har utbildning så som civilingenjör, miljövetare eller närliggande område. Vidare har du tidigare erfarenhet från att arbeta med miljö- /hållbarhetsfrågor inom anläggningsbranschen. 

Det är lämpligt att du har någon av dessa erfarenheter; Ceequal, omgivningspåverkan, LCA och/eller klimatkalkyler. Har du också kunskaper från modellering i programvarorna GaBi, SimaPro eller liknande är det meriterande.

Som person vill vi att du självgående, initiativtagande, prestigelös, analytisk och drivande. Du är van vid att arbeta med utvecklingsprojekt och att arbeta administrativt. Du är hjälpsam och kreativ och gillar när det inte finns tydliga svar på problem.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCCs kontor i Göteborg alternativt Stockholm. 

Vi erbjuder
En plats i ett härligt gäng med stor framåtanda och i en expansiv miljö. Hållbarhet är ett område som står i fokus för NCC:s verksamhet. NCC bidrar med en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på våra arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. NCC är ett företag som strävar efter mångfald och jämställdhet. 

Välkommen med din ansökan. Urval görs löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, dock senast 2018-12-05.

För frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Specialist Jonas Andersson 0790-787939.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna vår specialistchef Malin Norin malin.norin@ncc.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se