merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Förskollärare till Malmens förskola!

Kumla kommun är en tillväxtkommun som ligger centralt i Örebro län och har snart 22 000 invånare. I kommunen finns framgångsrika företag, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Kumlas Vision 2025 innebär att vi alltid strävar efter att vara lite bättre. Genom att växa smart, satsa på barn och unga, ta hand om våra invånare och att ta tillvara på den närhet som finns blir vi lite bättre.

Vill du arbeta i en växande kommun? Förvaltningen för livslångt lärande är Kumla kommuns största förvaltning med drygt 900 anställda. Förvaltningen har verksamhet för barn i åldrarna 0-20 år. Den består av förskola, fritidshem, grundskola, särskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Malmens förskola är en mångkulturell förskola där barnen alltid är i fokus. Vi ser det kompetenta barnet och arbetar projektinriktat utefter barnens erfarenheter, intressen, behov och åsikter. Flödet av barnens tankar och idéer tas tillvara för att skapa mångfald i lärandet. Vi lägger ett stort fokus på att utforska tillsammans med barnen och ett hjälpmedel för detta är IKT.

På Malmens förskola finns det 2 avdelningar med 3-6 år, 2 avdelningar med 1-3 år samt 1 avdelning med 2-3 år. Vi samarbetar med alla avdelningar.

Vi söker nu dig som vill vara med och forma barnens bästa förskola!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du anta utmaningen att vara en del av det fortsatta utvecklingsarbetet av vår förskola?
Vårt arbete utgår från vår verksamhetsplan. Vi arbetar utifrån pedagogisk dokumentation som vi har lagt stort fokus på. Med pedagogisk dokumentation och reflektion som verktyg fördjupas och utvecklas hela tiden verksamheten. Våra styrdokument är kopplade till den dagliga verksamheten och är ett bra stöd för oss i vårt systematiska kvalitetsarbete.

Vi på Malmens förskola erbjuder dig ett stimulerande arbete tillsammans med kompetenta och härliga pedagoger. Vi samarbetar mellan avdelningarna, öppnar och stänger tillsammans. Här får man stor uppskattning av barn och vårdnadshavare. Du får delta i nätverksarbete med andra kollegor och ingå i ett utvecklingsarbete för hela Kumla kommuns förskolor, Kunskap i Fokus. Reflektionstid får du både enskilt och tillsammans med arbetslaget varje vecka.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en engagerad och positiv person som brinner för ditt förskolläraryrke! Du är nyfiken, lyhörd och empatisk och detta präglar ditt förhållningssätt gentemot kollegor, barn och vårdnadshavare. Vidare är du självständig, initiativrik och lösningsfokuserad. Att samarbeta och vara en hjälpsam kollega är naturligt för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du behöver vara legitimerad förskollärare eller lärare mot yngre åldrar med förskollärarbehörighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Kumla kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se