merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Byggnadsinspektör

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 24 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Allt arbete bedrivs med Lommaborna i fokus.
Vår värdegrund utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Genom att leva värdegrunden har vi goda förutsättningar att känna glädje och engagemang för vårt arbete och kommunens invånare.
Miljö- och byggavdelningen ingår i en samordnad samhällsbyggnadsförvaltning. Inom samhällsbyggnadsförvaltningen finns, förutom miljö- och byggavdelningen, tekniska avdelningen, fastighetsavdelningen, planeringsavdelningen samt en mark- och exploateringsenhet och en stabsenhet. På förvaltningen är vi ca 80 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Som byggnadsinspektör hanterar du framförallt den tekniska delen av bygglovprocessen samt deltar i nämndens tillsyn. Du ansvarar bl.a. för tekniska samråd och platsbesök på byggarbetsplatser men även bygglovgranskning och andra inom verksamheten förekommande arbetsuppgifter kan vara aktuella. I ditt arbete samarbetar du nära med kollegorna på byggavdelningen men ansvarar självständigt för dina ärenden. Du har mycket kontakt med allmänheten genom rådgivning och information i frågor som rör verksamhetsområdet. Arbetet innebär således många kontakter med byggherrar, byggföretag och arkitekter liksom med kommunens politiker och invånare. Som byggnadsinspektör i Lomma kommun arbetar du kontinuerligt med att effektivisera handläggningsprocessen samt att alltid ge medborgarna en god service och ett professionellt bemötande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med byggnadsinspektion eller annat liknande myndighetsarbete. Erfarenhet från praktiskt husbyggnadsarbete är också meriterande.

Du har goda kunskaper om bygglagstiftningen, framförallt plan- och bygglagen med dess föreskrifter och förordningar. Du trivs med att arbeta självständigt, har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är en god pedagog och har uttalad känsla för service. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort är ett krav då man som byggnadsinspektör ofta måste göra olika typer av platsbesök.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se