merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektledare i social hållbarhet, vikariat

Just nu står Göteborg inför sitt största utvecklingssprång i modern tid. Vår stad kommer att växa med 150 000 invånare fram till 2035. Vi på trafikkontoret har en central roll i detta. Idag är vi 420 medarbetare som planerar, bygger, förvaltar och utvecklar stadens infrastruktur, gator och offentliga rum till största möjliga nytta för stadens boende, besökare och näringsliv. I vårt uppdrag finns också att boka och administrera färdtjänstresor och andra serviceresor. Tillsammans med övriga förvaltningar och bolag i Göteborgs stad arbetar vi för att Göteborg ska fortsätta växa och utvecklas till en grön och nära storstad för alla.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare med inriktning mot social hållbarhet är du med och arbetar för en hållbar utveckling av Göteborg. Ditt uppdrag är att driva och samordna trafikkontorets arbete med social hållbarhet för att utjämna människors livsvillkor i staden och bidra till den övergripande målsättningen om ett jämlikt Göteborg.

Detta gör du genom att bland annat:
- Stötta kontorets medarbetare avseende användning av sociala konsekvensanalyser, barnkonsekvensanalyser och medborgardialog.

- Medverka i stadens utveckling av sociala konsekvensanalyser, barnkonsekvensanalyser för Trafikkontorets verksamhet.

- Öka den samlade kompetensen inom social hållbarhet avseende stadsutveckling och trafikplanering genom att sprida kunskap och utveckla arbetssätt på trafikkontoret.

- Omvärldsrapportering och analys inom socialt hållbar stads- och trafikplanering.

- Delta i externa forsknings- och utvecklingsprojekt och ansvara för tjänsteutlåtande, remisser, ärenden samt delta i verksamhetsplanering och budgetarbete.

- Delta som resurs i olika projekt kopplat till stadsutveckling och hållbart resande. Du jobbar såväl självständigt som operativt tillsammans med andra. I arbetet ingår mycket kundkontakter och samverkan med andra delar inom staden.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med högskolekompetens inom hållbar utveckling/social hållbarhet. Har du
högskolekompetens eller arbetslivserfarenhet inom stadsutveckling är det meriterande . Vi ser även att du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete.

om person har du en positiv människosyn och är självgående, drivande och initiativrik. Du är bra på att både dra igång och avsluta projekt och uppdrag. Samtidigt är du en god lyssnare med god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Det är viktigt att du är utåtriktad och trivs med att nätverka då det är en stor del av arbetet. Kunskap och erfarenhet av projekt och processarbete är en merit.

Vi vill att trafikkontoret ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

ÖVRIGT
För denna rekrytering så tillämpar vi löpande urval och intervjuer.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsföretag om annonserings- och rekryteringshjälp

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se