merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Byggkontrollant

Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart.

Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
På Kretslopp och vattens avdelning Utveckling och Projekt arbetar ett drygt hundratal medarbetare med att utreda, projektera och genomföra konsultarbeten och entreprenader för renovering, prestandaökning och nybyggnad på ledningsnät och vattenverk, allt i nära samarbete med driftavdelningarna. Vi arbetar också med VA- och avfallsfrågor i plan- och bygglovsärenden, uppdaterar och utvecklar vårt GIS-kartverk samt arbetar i olika typer av utvecklingsprojekt. På Byggkontrollenheten arbetar vi med upphandling, byggledning, byggkontroll och administration.

Som byggkontrollant på Byggkontrollenheten utför du avsyn av servisanslutningar och driftsättningar av LTA-pumpar. Avsyning innebär många kontakter med både våra egna bygglovsingenjörer, driftavdelningar, fastighetsägare och entreprenörer. Som byggkontrollant är du med och säkrar kvalitet på vårt vatten- och avloppsnät under stadens utbyggnad. Du representerar Kretslopp och vatten i kontakter med andra kommunala förvaltningar, exploatörer och entreprenörer såväl som enskilda fastighetsägare och allmänheten. Byggarbetsplatsbesök tillhör din vardag, där rätt kvalitet på befintligt och nytt nät bevakas genom bland annat vibrationsmätningar och okulär besiktning. I tjänsten ingår även att självständigt svara för byggkontrolluppdrag vid mindre VA-entreprenader. Du arbetar i nära samarbete med Kretslopp och vattens projektledare och driftpersonal. Du förväntas kunna vara projektledarens rådgivare vid projektering och ska då ha ett praktiskt allmänkunnande kring byggande och material. Genom delaktighet och ansvar medverkar du i arbetets planering, genomförande och uppföljning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är drivande och strukturerad. Arbetsuppgifterna kräver att du kan skapa förtroende, goda relationer och är serviceinriktad. Du är en god problemlösare och bra på kommunikation, dokumentation och administration. Du arbetar självständigt och samverkar bra med andra.

Du som söker har några års arbetslivserfarenhet som byggkontrollant inom VA- och anläggningssektorn alternativt en flerårig erfarenhet som rörläggare, drifttekniker eller arbetsledare inom VA- och anläggningssektorn. För oss är det viktigt att du som söker tjänsten har en praktisk erfarenhet av arbete med vatten och avlopp så vi ser att du har arbetat några år som byggkontrollant inom VA- och anläggningssektorn.

Ett krav är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande är om du har KY utbildning inom VA/anläggning alternativt gymnasieutbildning inom anläggning. Meriterande är även branschspecifika diplomutbildningar via Svenskt vatten, utbildning inom entreprenadjuridik, AMA/MER Anläggning eller liknande.

För tjänsten krävs körkort B.

Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna. Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär.

Välkommen!


ÖVRIGT
Tjänsten är säkerhetsklassad och kräver svenskt medborgarskap.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se