merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Programchef för Västlänken i staden

Just nu står Göteborg inför sitt största utvecklingssprång i modern tid. Vår stad kommer att växa med 150 000 invånare fram till 2035. Vi på trafikkontoret har en central roll i detta. Idag är vi 420 medarbetare som planerar, bygger, förvaltar och utvecklar stadens infrastruktur, gator och offentliga rum till största möjliga nytta för stadens boende, besökare och näringsliv. I vårt uppdrag finns också att boka och administrera färdtjänstresor och andra serviceresor. Tillsammans med övriga förvaltningar och bolag i Göteborgs stad arbetar vi för att Göteborg ska fortsätta växa och utvecklas till en grön och nära storstad för alla.

ARBETSUPPGIFTER
Göteborgs stad samordnar sitt interna arbete kopplat till Västlänken inom programmet Västlänken i staden. Programmet är stadens förvaltningars samlande och koordinerande funktion för Västlänken och är också den samlande och koordinerande rösten i dialogen med externa aktörer som Trafikverket, Västtrafik m fl.

Som programchef leder du hela stadens programarbete inom Västlänken i staden. Du företräder Göteborgs stad och programmet samt är ett koordinerande och samordnande stöd som följer upp förvaltningarnas leveranser i det ordinarie linjearbetet. Du leder och ansvarar för ett antal mötesforum av samordnande och koordinerande karaktär. Du arbetar, följer upp, utvärderar och uppdaterar utifrån programmets programplan, som har stort fokus på programmets effekter och nyttorealisering.

Vi erbjuder ett spännande uppdrag för dig som ser möjligheterna att skapa mervärde och framgång i organisationsövergripande projekt med många medverkande aktörer.

Välkommen till vår avdelning Stora projekt!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med en Ingenjörsutbildning på högskolenivå eller annan utbildning/erfarenhet som trafikkontoret bedömer som likvärdig.

Det är viktigt att du har erfarenhet av projektledning och/eller projektkoordinering i offentliga organisationer samt av gränsöverskridande samverkansuppdrag mellan olika organisationer.

Det här är ett uppdrag för dig som drivs av att samordna och koordinera i riktning mot gemensamma mål där du aktivt bidrar till Göteborgs stadsutveckling.

Som person söker vi dig som har en god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga, du är strukturerad och analytisk, god verksamhetsutvecklare och en bra förhandlare. Du är utåtriktad, lyhörd och drivande med förmåga att fatta beslut.

En viktig kunskap är att uttrycka sig väl i tal och skrift både på svenska och engelska samt att behärska de vanligaste IT-verktygen

Vi vill att trafikkontoret ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsföretag om annonserings- och rekryteringshjälp

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se