merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Extrapersonal till Klitterbadet

Ett stenkast från Skrea strand i Falkenberg ligger Klitterbadet, en modern motions- och badanläggning. Här hittar du en av Sveriges få 50-metersbassänger och den enda med saltvatten. Idag är vi 14 medarbetare som tillsammans driver Klitterbadet. Nu söker vi extrapersonal till Klitterbadet.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att vara omväxlande då de kommer att innefatta simundervisning på eftermiddagar och helger, badbevakning, leda vattengymnastik, kassa/receptionsarbete och städning mm.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har utbildning i badbevakning, vattengymnastik och simlärarutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Möjlighet till utbildning inom området finns hos oss.

Vi söker dig som är pigg och glad och gillar att arbeta med människor då arbetet innebär mycket kundkontakt och service. Du som person är även serviceinriktad och har initiativförmåga genom att du har lätt för att se och ta tag i vad som behöver göras. Samtidigt har du god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i grupp och har god kommunikationsförmåga vilket vi ser som viktiga egenskaper. Du ska ha fyllt 18 år.

Ansök redan idag då vi har löpande urval under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se