merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Förskollärare till Hasselbackens förskola

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.

Lärandeförvaltningen söker nu två förskollärare till Hasselbackens förskola.

Hasselbacken är en miljö och Quails certifieradförskola och ligger naturskönt i Sörforsa, cirka 7 km väster om Hudiksvall. Just nu är verksamheten flyttad till andra lokaler som ligger i Idenor fd Vindpustens förskola pga brand och vi väntar på uppbyggnad av vår nya förskola. Gården är stor och ligger i direkt anslutning till ett skogsområde. Förskolan är indelad i 3 avdelningar fördelat på två sidor och mellan dem ligger personalutrymmen och ett mottagningskök dit vi får god och vällagad husmanskost från Västra skolan. Djursidan består av Ekorren och Igelkotten 3-5 år. Sippsidan består av Blåsippan och Vitsippan 1-3år. Förskolan arbetar med materialet Före Bornholm för att på ett systematiskt sätt stimulera barnens språkutveckling genom rim, ramsor, sånger, sånglekar och vi arbetar i längre och kortare projekt som utgår ifrån barnens intressen.

På Hasselbackens förskola arbetar utbildad och erfaren personal för att alla barn ska vara trygga och utmanas till lust och nyfikenhet att utforska världen och säga: JAG VILL, JAG KAN, JAG VÅGAR.
Vi har legitimerade förskollärare, men vi behöver fler. Vi behöver dig!

Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kr i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar i minst ett år. Men vi hoppas naturligtvis att du stannar hos oss i många år.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är:
- att ansvara för planering, uppföljning och utvärdering av den pedagogiska verksamheten utifrån förskolans läroplan.
- att tillsammans med arbetslaget genomföra pedagogisk verksamhet för barn i åldersgruppen 1-5 år.
- att arbeta med pedagogisk dokumentation och reflektion.


KVALIFIKATIONER
- Legitimerad förskollärare.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Flyttbidraget på 10 000 kronor beskattas av den anställde.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se

Varmt välkommen med din ansökan!

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls Kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan läsa mer här:
https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se