merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Fritidspedagog till Västra skolan

Tänk dig en skola som är öppen för alla. En skola som står för nyfikenhet, nytänkande och närhet. Där varje elev får vara den hen vill vara. Där vi kan utveckla idéer och odla drömmar.

Vi vill göra skillnad och skapa möjligheter. För nutid och framtid. Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar!

Nu söker vi en fritidspedagog till Västra skolan.

Vi är en F-6 skola som har både grundskola, grundsärskola och träningsskola. Vi är en mångkulturell skola med elever från stora delar av världen. För oss är det viktigt att arbeta utifrån en inkluderande värdegrund, på vår skola har alla en given tillhörighet till en grupp eller klass.

Hos oss är varje enskild elevs i behov och förutsättningar i fokus och undervisningen anpassar vi därefter.

Vi har två fritids, ett för grundskolans elever och ett för träningsskolans elever. Det är sammanlagt cirka 120 elever inskrivna inom fritidsverksamheten.ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog är du med och leder och utvecklar fritidshemmets verksamhet utifrån läroplanen. Du har ett nyfiket förhållningssätt till ditt uppdrag och det pedagogiska arbetet ska bygga på barnens delaktighet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till kollegialt lärande och tillsammans skapar vi vår lärmiljö och den kultur vi vill ha. Möjlighet finns även att kunna undervisa i skolan om du har ämnesbehörigheter.

Tillsammans med övriga i personalgruppen planerar och arbetar du för en fritidsverksamhet och skola av hög kvalité utifrån läroplanen. Utifrån elevens individuella behov stimulerar du till meningsfulla aktiviteter. Samverkan med övriga lärare och vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen, grundlärare mot fritidshem eller annan pedagogisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av att arbeta som fritidspedagog i en flerspråkig miljö är det meriterande.

Du har god förmåga att arbeta målinriktat och att utveckla kvalitén på verksamheten. Vi söker dig som tycker att det är roligt och utvecklande att arbeta med barn och brinner för att få vara en viktig del i deras utveckling.

Som person trivs du i ett uppdrag där du har ett stort eget ansvar och ges utrymme att ta många egna initiativ. Du är kreativ och kommer gärna med nya idéer och angreppssätt.

Meriterande är erfarenhet av att arbeta i grundskolor med flerspråkiga elever.

ÖVRIGT
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom drygt en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort, som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Här får du tillsammans med dina 3 700 kollegor inom 300 olika yrken jobba med det viktigaste; att få en hel kommun att fungera. Här kan du påverka nutid och framtid, samtidigt som du gör skillnad i människors vardag. Läs mer om oss som arbetsgivare på www.hudiksvall.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Funderar du på att flytta hit från en annan ort? Vi vet hur stort steget kan vara och därför vill vi som arbetsgivare hjälpa dig på traven. Vi erbjuder 10 000 kr i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar hos oss i minst ett år. Men vi hoppas naturligtvis att du stannar längre än så! Flyttbidraget beskattas av dig som anställd.

Besök gärna www.tillhudiksvall.se, där kan du få hjälp i stort och smått om sådant som rör din flytt och ditt nya liv i Hudiksvalls kommun. Det är en kostnadsfri inflyttarservice från Hudiksvalls Näringslivsbolag AB.

Det är viktigt att du skickar in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb. Inte via e-post eller i pappersformat. Det är för att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och för att möjliggöra god kommunikation med våra sökande.

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls Kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).
https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se