merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Donsö skola söker förskollärare/lärare med inriktning fritidshem

Göteborgs grundskoleförvaltning omfattar 141 kommunala skolor och 44 fristående skolor med ca 56 000 elever. Omsättningen är ca 7,2 mdkr. Förvaltningen har ca 8 000 medarbetare och chefer som gemensamt utvecklar och förvaltar verksamheten till framtidens skola.

Grundskoleförvaltningen har tydligt fokus på att utveckla kultur, förhållningssätt samt styrning- och ledning, för att stödja och skapa bästa möjliga förutsättningar för rektorerna att leda den pedagogiska utvecklingen av skolan. Vi söker dig som brinner för utmaningen att bygga upp en nyskapande och modern organisation med följande fokus:

- Ökad kvalitet i undervisningen för att öka elevernas lärande.
- Tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevernas kunskapsresultat.
- Ökad likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet och kompensera för elevernas olika förutsättning.


ARBETSUPPGIFTER
Donsö skola är en F-5-skola med ca 150 elever och 30 personal. Vi arbetar i två arbetslag F-2 och 3-5. Klasserna är åldershomogena, men vi har ett samarbete mellan grupperna. Skolan ligger vackert belägen, med naturen som närmsta granne, på Donsö i Göteborgs Södra Skärgård. Ön är bilfri och du tar dig hit med båt från Saltholmen, en resa på ca 20 minuter.
Skolan är byggd 2009 och har fina ljusa lokaler.

Vi erbjuder stora möjligheter att utveckals i yrket - tillsammans med erfarna och engagerade kollegor. Allt för att skapa en trygg och utvecklande miljö för barnen. Vi har kontinuerlig specialpedagogisk fortbildning och ett kollegialt lärande, som i år repeterar tidigare års fokusområden (genrepedagogik, bedömning för lärande och specialpedagogik). Parallellt med detta tar vi oss an digitaliseringsuppdraget.

Skolan har ett fint bibliotek och arbetar för att stimulera barns läslust och utveckla olika lässtrategier. Vi arbetar för att främja barns delaktighet och utveckla stimulerande lärmiljöer, med hänsyn till barns olika behov.

Vi söker en vikarierande förskolelärare eller lärare med inriktning fritidshem till förskoleklass och klass 2.

På Donsö skola strävar vi efter att all personal känner ett gemensamt ansvar för eleverna och att eleverna känner varandra och all personal.

Vi månar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl a friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller lärare med inriktning fritidshem eller som har liknande utbildning och erfarenhet av arbete från fritidshem och skola.

Vi vill även att du:
- är en god pedagog, välförankrad i läroplanen, med förmåga att utgå från barns intresse och förutsättningar i din planering av arbetet.
- har en god förmåga att etablera och utveckla goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.
- har en god samarbetsförmåga och har ett intresse av att arbeta tillsammans i arbetslag.
- är en tydlig, lugn och lyhörd ledare och en god förebild för barnen. Du visar i handling allas lika värde. Du har en hög tilltro till barns kompetens och kan möta varje individ och grupp med respekt.
- är initiativrik och uthållig och vill vara med och utveckla arbete som gynnar alla barn på skolan.

Du behöver kunna arbeta minst 60%, gärna heltid.

Ingen erfarenhet krävs, men är givetvis meriterande.ÖVRIGT
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta kan beställas på Polisens hemsida.   
 
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se