merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Logistiksamordnare - ställföreträdare

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Stf. logistiksamordnare till byggbranschen söks omgående!

Military Work tillsatte en logistiksamordnare nyligen och nu behöver vi en ställföreträdare!

Vem är du?

Du har tjänstgöringsbakgrund i svenska Försvarsmakten. Du söker ett arbete som ger dig möjlighet att leda och organisera flöden. Du trivs med ansvar och känner starkt att du kan bidra med struktur och samordning på arbetsplatsen. Du gillar att vara spindeln i nätet och har lätt för att få överblick samtidigt som du agerar för att lösa de uppgifter som dyker upp. Du är en arbetskamrat som är aktiv och hugger i när det behövs. Du är bekväm med att jobba i ett kortare uppdrag men ser gärna ett långsiktigt engagemang i dina antaganden. Att vårda relationer med kunder, medarbetare och underleverantörer är för dig naturligt.

Krav:
Tjänstgöringsbakgrund i svenska Försvarsmakten.
B-körkort.

Meriterande:
Pågående deltidstjänstgöring som GSS/T, RO eller i Hemvärnet.
Förarbevis truck.
Bakgrund inom bygg eller logistik, civil som militär.

Vad är uppgiften?
Uppgiften är att samordna och organisera RO Gruppens inkommande och utgående leveranser på byggarbetsplatsen som för tillfället är vid Gustaf Adolfs torg i Malmö. Du kommer i stor mån bli ansvarig för att se till att ordning och reda upprätthålls på platsen, god kamratanda och förmåga till ledning krävs! Du kommer inleda tjänsten tillsammans med erfarna kollegor, det krävs ingen erfarenhet från byggbranschen men är självklart meriterande.

Uppdragsgivaren
RO-Gruppen är ett av Sveriges mest attraktiva och expansiva byggföretag. De agerar lokalt samtidigt som de, med huvudkontor i Borås och kontor i Göteborg och Stockholm, erbjuder tjänster i hela Norden. Visionen är tydlig: RO Gruppen vill bygga en bättre värld och det görs genom att inte bara se framtidens utmaningar, utan också aktivt lösa dem.  RO Gruppen är en modern byggpartner som inspirerar och som samtidigt ser till att resultatet blir lyckat på alla fronter. De erbjuder ett genuint engagemang och en hög kompetens i alla led. Under 2017 har RO Gruppen fått en rad utmärkelser som bekräftar viljan att förändra, bla har priser för deras sätt att arbeta med personal och som byggbolag erhållits.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se