merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Låstekniker

Om företaget
Vi söker nu en Låstekniker till en kund i Kristianstad!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med traditionella låssmedsarbeten med inriktning mot företag och offentlig miljö. Du kommer arbeta med allt från installation och driftsättning till dokumentation och projektering.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet av praktiskt arbete med mekaniska låsanläggningar, innefattande projektering, installation, service och underhåll. Som person är du kund- och serviceinriktad med en förmåga att anpassa tillvaron utifrån verksamhetens behov. Du är van att arbeta strukturerat och självständigt samt har en god kommunikativ förmåga till såväl interna som externa kunder. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med eget ansvar.

Svenska i tal och skrift och B-körkort är krav.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering där du är anställd på Wikan Personal i 6 månader där målsättningen sedan är att gå över till företaget.

Tjänsten är förlagd dagtid.

Vid frågor och funderingar ring konsultchef Jennie Johansson, 044-590 65 05.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se