merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Undersköterska till vård- och omsorgsboendet Ingelstorpsvägen, team 1

Det går bra för Kalmar. Många vill bo och jobba här och åtskilliga företag väljer att etablera sig i regionen. Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare. En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb som direkt påverkar våra kommuninvånare. Vårt mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatserna i landet. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet.

Du som arbetar i Kalmar kommun ska ha goda förutsättningar för att trivas och lyckas med ditt jobb. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. För oss är det viktigt att du ska kunna kombinera ditt arbete med ett rikt fritidsliv.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och gärna erfarenhet med att arbeta med människor med en demenssjukdom till ett av omsorgsförvaltningen vård och omsorgsboenden Ingelstorpsvägen i Smedby.

Som undersköterska ger du god omsorg till våra omsorgstagare i deras hem. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom vård och omsorg. Andra arbetsuppgifter är dokumentation samt delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser.
Vi arbetar utifrån ett kontaktmannaskap vilket bland annat innebär att du tillsammans med omsorgstagaren upprättar en genomförandeplan av beviljade insatser. Du är också behjälplig vid sociala aktiviteter och kontakperson gentemot anhöriga. Tillsammans med övriga i personalgruppen ansvarar du för att göra de boendes vardag meningsfull och innehållsrik. Vi arbetar utifrån olika ansvarsområden.

Vi erbjuder introduktion på arbetsplatsen samt utbildning i förflyttningsteknik, läkemedelskörkort samt våra i datasystem

Du anställs med rörlighet inom team 1 med placering på Ingelstorpsvägen. Vår verksamhet bedrivs både dag, kväll och natt årets alla dagar (denna tjänst gäller dag/kväll). Teamets geografiska spridning är Kalmars ytterområden, Smedby, Trekanten och Rinkabyholm i söder och Läckeby Lindsdal och Rockneby i norr.

I din ansökan vill vi gärna att du beskriver dina intresseområden och styrkor. Beskriv gärna med några rader vad socialt arbete inom äldreomsorg betyder för dig.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete.

Du som söker har god social kompetens då stor del av arbetet innebär att skapa trygghet och kontakt med våra omsorgstagare och deras anhöriga.
Vi har krav på körkort.

Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister inlämnas. Blankett för beställning www.polisen.se

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se