merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Driven soldat med förmåga att svetsa? (Dalby)

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Military Work söker soldater med förmåga att svetsa!

Vem är du?

Vi söker dig som har soldatbakgrund från försvarsmakten och grundläggande kunskaper om svetsning. Du har ett tekniskt intresse i allmänhet och vill delta i mekaniskt arbete på tyngre fordon - exempelvis jordbruksmaskiner, anläggningsmaskiner och lastbilar. Du har kanske varit förare och skött ditt fordon väl under din tid i försvarsmakten.

Du en person som gillar att vara bland människor. Du tycker om att arbeta utomhus och har god förmåga att tempoväxla och ställer uppgiftens lösande framför allt. För att lyckas ta rätt kliv och passa in i miljön krävs att du har rätt inställning och attityd. Du är ödmjuk och har en önskan om att lära dig en ny bransch. Du är en person som är noggrann och sätter stolthet i att leverera goda resultat och har ett naturligt säkerhetstänkande. Du trivs med att bära ansvar för arbetets lösande samt att vara så effektiv som möjligt, du arbetar effektivt i såväl grupp som enskilt.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer att arbeta som servicemekaniker på Sydstens stenbrott i Dalby utanför Lund. Där kommer du reparera och serva maskiner som används till stenkrossning. Utöver detta kommer du övervaka och följa upp driften på maskinerna och tillse att de håller hög status. Du ingår i ett team om 4-5 personer och kommer jobba såväl enskilt som i grupp. Inledningsvis jobbar du nära en eller flera kamrater som kan lära uppå dig i den för Sydsten specifika tekniken som finns i dessa maskiner. 

Befattningen ställer inga krav på tidigare erfarenhet från civilt maskinarbete även om det är meriterande. Du kommer få lära dig delar av arbetet och branschen på plats. Det kommer även beredas tid för mer formella utbildningar i samband med arbetsstarten.

Krav:

• Bakgrund i Försvarsmakten
• B-körkort
• Grundläggande kunskaper om svetsning.

Meriterande:

• Engagemang eller tidvis anställning i Försvarsmakten

Uppdragsgivaren

Sydsten är den ledande tillverkare och leverantör av fabriksblandad betong, torrbruk, krossprodukter och grus i Skåne, Blekinge och Halland. De är dessutom ledande utvecklare av dessa produkter och erbjuder kringhörande tjänster samt unik kompetens inom de områden deras produkter används. Sydsten ägs till 50 procent av Skanska Sverige AB och till 50 procent av Unicon Beton. Liksom deras ägare finns det hög kompetens och lång erfarenhet inom de aktuella produktområdena. Sydsten har sitt huvudkontor i Malmö och totalt är bolaget 135 medarbetare som omsätter ca 550 miljoner, varav hälften finns inom affärsområdet betong

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se