merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektledare till byggbranschen (Helsingborg)

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Military Work söker dig med chefserfarenhet från Försvarsmakten!

Vem är du?

Du har tjänstgöringsbakgrund som chef i något led i svenska Försvarsmakten och trivs i rollen som ledare och ansvaret det innebär. Du är trygg i administrativ miljö och trivs med personalansvar såväl som med att planera arbete och driva verksamhet framåt. Du är en person som är strukturerad och kommer väl förberedd till arbetsdagen men har lätt för att tempoväxla och hanterar omfallsplanering väl. Du tycker att det är positivt att komma till nya miljöer ofta och har erfarenhet från att leda på distans såväl som på plats. Du är tydlig men vänlig i din kommunikation med medarbetare och chefer samt är van vid att rapportera positivt.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer att arbeta som projektledare inom bygg/rivningsbranschen. Du fördelar och planerar resurser och är ansvarig för måluppfyllnad inom dina projekt. Till din hjälp har du en för respektive projekt sammansatt arbetsgrupp som du prioriterar och planerar för. Du rapporterar ditt arbete till entreprenadchefen. Vidare har du ansvar för att övervaka arbetsprocesserna ur ett effektiviserings- miljö- och säkerhetsperspektiv. Arbetsplatserna ligger runtom i Skåne men även Halland och Småland. Man utgår normalt från kontoret i Helsingborg och tar sig till arbetsplatsen för att utföra sitt arbete. Det kan förekomma behov att övernatta i närheten av arbetsplatsen.
Tjänsten ger mycket stort utrymme för utveckling och utbildning!

Befattningen ställer inga krav på formell erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen även om det är meriterande, den personliga lämpligheten går före! Du kommer istället få lära dig arbetet och branschen på plats. Det kommer även beredas tid för mer formella utbildningar i samband med arbetsstarten.

Krav:

• Bakgrund i ledarbefattning i Försvarsmakten
• B-körkort samt egen bil
• God datorvana (huvudsakligen excel och office-paketet)

Synnerligen meriterande:

• Erfarenhet från anläggnings/bygg-branschen

Meriterande:

• Engagemang eller tidvis anställning i Försvarsmakten
• Utbildad inom projektmetodik 

Uppdragsgivaren

Areco Contractor är en god samarbetspartner till Military Work med flertalet ansätlldamedarbetare! Areco Contractor del av den privatägda Areco-koncernen som även inkluderar de fem divisionerna; Areco Metals, Areco Profiles, Areco Direct Areco Properties och Areco Steel som är moderbolaget i koncernen . Koncernen har för närvarande 162 anställda i Sverige, Norge, Polen och Danmark. Areco Contractor bedriver en unik verksamhet genom att erbjuda speciallösningar så som rivning, håltagning och miljötekniska undersökningar. De senaste åren har kompetensen i verksamheten utökats för att kunna erbjuda ett komplett utbud av tjänster. Areco Contractor river allt från privata villor till stora fabriker och offentliga byggnader. Både totalrivningar med maskin och selektiva rivningar inomhus genomförs. Målsättningen för Areco Contractor är att minimera avfallet och nogsamt dokumentera hur alla restprodukter tas om hand.

Det var Bertil Areskog som på 1950-talet startade Areco som en ren skrothandel. Sedan dess har företaget genomgått en stor utveckling och skiftat fokus. För 35 år sedan hade Areco ett fåtal anställda och en omsättning på 50 miljoner. Idag sysselsätter koncernen 160 personer inom 10 bolag med en omsättning på omkring 1 miljard kronor. Från att ha haft ett lokalt fokus omfattar Arecos verksamhet nu en bred marknad i Europa.

Framtid
Areco är ett familjeägt bolag med mycket bra ekonomi och långsiktiga planer. Det är ett företag som anser att deras bästa tillgångar, som föder framgångar, är de anställdas talanger. Med varierande arbetsuppgifter, trevliga kollegor, attraktiva lokaler och goda utvecklingsmöjligheter i en expansiv koncern kommer du som får tjänsten välkomnas till ett prestigelöst företag med korta beslutsvägar, härlig avslappnad atmosfär och ett högt tempo. Det finn stora möjligheter till utveckling och en tillsvidare tjänst för personer med rätt inställning och attityd.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se