merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Serviceminded och god förmåga att tempoväxla? (Perstorp)

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Military Work söker dig med erfarenhet från Försvarsmakten!
Inte du? Tipsa en vän!

 

Vem är du?

Du har tjänstgöringsbakgrund i svenska Försvarsmakten och beskriver dig själv som serviceminded.
Du har ett professionellt bemötande, är trygg med att leda och fördela arbete samt sköta tillhörande administration. Vi ser att du är strukturerad och kommer väl förberedd till arbetsdagen och samtidigt har lätt för att hantera omfall. Din förmåga till tempoväxling är god och du ser alltid till kundens bästa. Du har god social kompetens och trivs med att vara ansiktet utåt och bemöta en variation av människor.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer arbeta på en däckverkstad som kundmottagare. Du är ansvarig för att boka in och fördela arbetet på verkstaden. Du deltar givetvis i det dagliga arbetet med lagertjänst och däckskifte. Tillsammans med platschefen ansvarar du för ekonomi, affärssystem och övrig administration. Du är kunderna behjälplig och i rollen som kundmottagare ingår viss försäljning. 

Krav:

Bakgrund från Försvarsmakten
B-körkort

 

Meriterande:

Tidvis tjänstgöring i Försvarsmakten

 

Kunden

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 98 Däckiaverkstäder och 51 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Idag sysselsätter Däckia mer än 300 personer.

Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror.

Däckias vision: 

Vara den främsta däckserviceleverantören på marknaden och ser kunskap, service, säkerhet och miljö som viktiga nyckelord.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se