merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Konsttekniker, Regionfastigheter

Verksamhetsområde Regionfastigheter ansvarar för Region Östergötlands fastigheter och lokaler, vilket innebär att verksamhetsområdet tar hand om förvaltning och drift av fastigheterna, liksom beställning av all om- och nybyggnation. Vi strävar efter att ge individen både ansvar och handlingsutrymme. Vår organisation präglas av stor drivkraft, tydligt utvecklingsfokus och ett öppet och kreativt samarbetsklimat. Vi är inne i en intensiv utvecklingsfas och har ansvaret för många stora byggprojekt inom Region Östergötland, bland annat om- och tillbyggnation av Vrinnevisjukhuset i Norrköping, nybyggnation av Rättspsykiatrisk regionklinik i Vadstena, psykiatrisk vård på Universitetssjukhuset samt vårdbyggnad i Finspång.

Konstavdelnigen ingår i gestaltnings- och flyttenheten som är en del i verksamhetsområdet Regionfastigheter. Konstavdelningen har i uppdrag att konstnärligt gestalta regionens miljöer samt att förvalta regionens konstsamling. Konst kan framställas i en rad av material och tekniker. Det kan vara en tavla på vägg men också verka integrerat med arkitektur och design.  

Arbetsbeskrivning
Vi söker en konsttekniker med intresse och förståelse för konst och konstnärlig gestaltning inom regionens miljöer. Arbetet är omväxlande med bland annat arbete i regionens konstförråd inför montering av konst men också att vara delaktig vid placering av konst i regionens lokaler.

Arbetet innebär bland annat att:


• ansvara för teknik och hantverkskunnande vid placering och hämtning av konst
• ansvara för ramning, renovering och leveransmottagning av konst
• registrera och fotografera regionens konstsamling
• ansvara för lagerhållning, struktur och skötsel i konstförrådet
• ansvara för uppföljning av skötselplan och att underhåll genomförs av konst i yttre miljöer och allmänna ytor
• ansvara för att upprätta tidplan och genomföra inventering av regionens konst
• kunna utföra mindre omfattande placeringar av konst
• ansvara, ihop med övriga inom konstavdelningen, för att driva utveckling av konstavdelningens uppdrag

Konstplaneringen ställer stora krav på dialog, öppenhet och samarbete inom konstavdelningen och övriga intressenter vid lokalanpassningar. Arbetet innebär också att du kommer att röra dig mycket ute i känsliga vårdmiljöer där din förmåga till ett trevligt och respektfullt bemötande är av stor vikt.

Utbildning och erfarenhet
Du har minst gymnasieutbildning med relevant inriktning och gärna erfarenhet från arbete med presentationslösningar inom konstområdet. Exempel på tidigare erfarenhet kan vara utställningsarbete inom offentlig verksamhet, på museum, mässor eller liknande forum/verksamheter. Du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna erfarenhet av tidigare arbete med bildbehandling i Photoshop.

Då tjänsten innebär en del resor behövs B-körkort.

Personliga egenskaper
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd och smidig i din kommunikation med andra människor. Du är serviceinriktad och flexibel samt har vilja och intresse att leverera lösningar. Viktigt för tjänsten är att du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp, samt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Som konsttekniker behöver du vara en hantverkskunnig problemlösare med en god materialkännedom och med känsla för detaljer.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Regina Norling, 010-103 95 27
Konsthandläggare Atte Öhrnell, 010- 103 76 13

Facklig företrädare för SACO är Håkan Hultberg 010-103 05 19.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 22 november 2018.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se