merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Norsktalande teknisk support till innovativt teknikföretag

Om Bravura:

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Om kunden:

Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Bolaget brinner för att göra elektrikerns vardag enklare genom att utveckla produkter och tjänster som använder den nya tekniken på rätt sätt. Under 2017 tog bolaget en stark position som en ledande aktör inom belysningsautomation inom Sverige. Plejd karaktäriseras av stort engagemang och hög kompetens med en kultur och värdegrund som lett till låg personalomsättning.

Arbetsuppgifter:

Som teknisk support hos Plejd kommer du att tillhandahålla service gentemot elinstallatörer och hantera ärenden gentemot grossisterna i Norden, huvudsak i Norge. Supporten sker via telefon, mail och sociala medier. Konkreta arbetsuppgifter är bland annat att hantera reklamationer och produktärende. Du kommer dessutom arbeta nära företagets hård-och mjukvaruutvecklare för att ge dem relevant feedback i vad marknaden efterfrågar.

Profil:

• Goda kunskaper i tal och skrift på norska
• Det är meriterande om du har en el-teknisk utbildning och/eller har arbetat som elektriker

Vi tror att du som söker är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare tror vi att du är duktig på att hantera stressiga situationer och är noggrann i ditt arbete. Slutligen tror vi att du som söker har en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: first line, 1st line, second line, 2nd line, teknik, support, IT-support, IT, data, service, kundservice, tekniksupport, innovation, el, elektriker, grossist, belysning, norska, Norge

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se