merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Tandläkare till Folktandvården Sundbyberg

Välkommen till vårt härliga gäng i Sundbyberg! 
 
Vi erbjuder  
dig ett spännande och utmanande arbete med möjlighet att vara delaktig i att fortsätta utveckla och forma vår fina klinik i hjärtat av Sundbyberg, beläget i området Signalfabriken med mycket goda trafikförbindelser i direkt anslutning. Kliniken har 10 behandlingsrum i ljusa och moderna lokaler. Förutom en hög kompetens inom allmäntandvård arbetar vi även med implantatverksamhet, sederingar och digital skanning.            
 
Vi söker   
Dig som är legitimerad, erfaren och serviceinriktad tandläkare med ett intresse av att utveckla dig själv och din arbetsplats. Hög kvalitét, affärsmässighet, god ekonomi och ett gott samarbete med dina arbetskamrater är en självklarhet för dig och du har goda och breda kunskaper i både barn och vuxentandvård.  Du kommer att arbeta självständigt och i team med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskälla. Tillsammans utvecklar vi din karriärs- och utbildningsplan.                         
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Kompetens, Kvalitét och Trygghet! 
 
Tjänsten är  
en tillsvidareanställning på hel-/deltid, tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Provanställning kan förekomma. 
 
Är du intresserad?   
Kontakta gärna klinikchef Åsa Bergh, tel. 08- 123 153 50. Kontaktperson för TT är Ulrika Rebhan, tel 08-123 15 232.   
 


Välkommen med din ansökan senast 2018-09-23.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se