merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Köksbiträden, sommar 2018!

Den här annonsen ingår i en samling av annonser till Vård-och omsorgsförvaltningens rekrytering av vikarier som vill jobba hos oss i sommar och gärna dig som vill jobba extra på timmar redan under våren!

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i biståndskontor, utförare och fyra stabsenheter ekonomi, HR, utveckling samt nämnd- och ledningskansli.
Kostenheten omfattar elva produktionskök som ligger i nära anslutning till de olika boendena inom äldreomsorg samt en stab med kostchef, kostkonsulent och dietist.

Bemanningsenheten arbetar på uppdrag av vård- och omsorgsförvaltningens utförarverksamhet. Vi bemannar idag ca 180 arbetsplatser och 750 000 timmar per år. Våra huvuduppdrag är att utveckla, utbilda och coacha inom ordinarie och tillfällig bemanning. Vi förmedlar personal vid ordinarie personals korttidsfrånvaro upp till 14 dagar.
I vårt system väljer du själv dina arbetstider utifrån hur du har möjlighet att arbeta.

Detta kan vara din väg in i arbetslivet och en möjlighet att bredda din kompetens.ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att man bakar, bereder sallader, diskar, städar och är behjälplig i köket. Du kan också få jobba med att servera den tillagade maten dagligen och kassahantering. Målsättningen är en hög kundnöjdhet. Vi arbetar utefter riskbaserad egenkontroll.

KVALIFIKATIONER
Vi söker köksbiträden till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning inom hotell och restaurang med inriktning restaurang och måltidsservice eller motsvarande. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ser vi det som meriterande.

För att undvika missförstånd i tillagning av till exempel specialkost är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
Har du tidigare arbetat i storkök där omfattningen legat runt 200 portioner per dag eller mer så kommer du fort in i arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av specialkost och att du har goda kunskaper i HACCP.
Dina personliga egenskaper är viktiga och för att lyckas i rollen krävs det att du är självständig, flexibel, kan ta initiativ och göra prioriteringar. Du är glad och trevlig mot brukare och kollegor och har en förmåga att hålla högt tempo med flera saker på gång samtidigt.
Du behöver kunna jobba dagtid och helger. Vi förutsätter att du kan ta dig till och från jobbet. Det är önskvärt om du är 18 år, men inget krav. På vissa arbetsplatser krävs att du har B-körkort.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se