merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kockar, sommar 2018!

Den här annonsen ingår i en samling av annonser till Vård-och omsorgsförvaltningens rekrytering av vikarier som vill jobba hos oss i sommar och gärna dig som vill jobba extra på timmar redan under våren!

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i uppdrag, biståndskontor och utförare samt tre stabsenheter ekonomi, HR och nämnd- och ledningskansli.

Kostenheten omfattar elva produktionskök som ligger i nära anslutning till de olika boendena inom äldreomsorg samt en stab med kostchef, kostkonsulent och dietist.

Bemanningsenheten arbetar på uppdrag av vård- och omsorgsförvaltningens utförarverksamhet. Vi bemannar idag ca 180 arbetsplatser och 750 000 timmar per år. Våra huvuduppdrag är att utveckla, utbilda och coacha inom ordinarie och tillfällig bemanning. Vi förmedlar personal vid ordinarie personals korttidsfrånvaro upp till 14 dagar.
I vårt system väljer du själv dina arbetstider utifrån hur du har möjlighet att arbeta.

Detta kan vara din väg in i arbetslivet och en möjlighet att bredda din kompetens.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som kock innebär att med professionellt förhållningsätt, servera och laga mat dagligen till boenden, öppna restauranger, matdistribution till enskilda hem och i vissa fall även närliggande förskolor och skolor.

Hos oss får du laga mat från grunden med ekologiska varor som lockar till matglädje. Målsättningen är att maten ska vara god, näringsriktig, inspirerande och hälsosam och att våra kunder ska vara nöjda. Du tillagar special-och allergikost, bakar, bereder sallader, diskar och städar och jobbar i kostdatasystemet Matilda. Alla i arbetsgruppen har fördelat ansvar och roterar på de olika stationerna och arbetar utefter riskbaserad egenkontroll. Du kan också få jobba med servering och kassahantering.

Vill du jobba innan sommaren finns det möjlighet att bli erbjuden en timanställning och då arbetar du utifrån verksamhetens behov. Under sommaren juni-augusti jobbar du på ett schemalagt vikariat där du täcker för ordinarie personals schema. Som kock hos oss arbetar du dag- och helgtjänstgöring.


KVALIFIKATIONER
Trivs du bland kryddor och kastruller? Vi söker dig som har en slutförd kockutbildning eller motsvarande kunskap som du fått genom minst fem års erfarenhet inom matlagning. Om du har utbildning inom storhushåll eller storkök är det ett plus. För att undvika missförstånd i tillagning av till exempel specialkost är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Har du erfarenhet av arbete i storkök där omfattningen legat runt 200 portioner per dag eller mer så kommer du fort in i arbetet. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att tillaga specialkost och att du har goda kunskaper i HACCP.

Dina personliga egenskaper är viktiga och för att lyckas i rollen krävs det att du är självständig, flexibel, kan ta initiativ och göra prioriteringar. Du är glad och trevlig mot brukare och kollegor och har en förmåga att hålla högt tempo med flera saker på gång samtidigt.

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år och på vissa arbetsplatser krävs det att du har B-körkort.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Du får automatiskt ett svar via mail när du skickat in din ansökan. Vi kommer att påbörja intervjuerna i januari och intervjuar löpande. Om du blir du aktuell för intervju kommer vi kontakta dig via telefon och boka en tid.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se