merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Servicemontör Ventilation Lund/Trelleborg

Servicemontörer ventilation Lund/Trelleborg

Ännu en medarbetarundersökning är avslutad på Gunnar Karlsen och återigen visar den att vår personal tycker att vi är ett trivsamt företag att arbeta på där man utvecklas och blir sedd i sitt jobb.

Det är fantastisk läsning och vi är självklart jätteglada för det. Hos oss får nämligen alla möjligheten att ta sig an utmaningar, lyckas, misslyckas och växa. Så kanske är det inte så konstigt att vi växer – år efter år efter år… 
 

Om jobbet 
Gunnar Karlsen expanderar just nu i hela Sverige. Därför söker vi Servicemontörer inom Ventilation, som vill vara med på resan och utveckla med oss. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Du är positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är en lösningsorienterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden. Du är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt och du har ett B-körkort. 
 
Huvudsakligt ansvarsområde 
Våra kunder är både stora och små byggföretag, fastighetsägare och industrier. Som Servicemontör på Gunnar Karlsen får du en nyckelroll och din kompetens och entusiasm är viktig för att vi skall kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden.  
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter 
- Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera eller reparera olika typer av system 
- Självständigt planera, samordna och utföra ditt arbete 
- Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare  
- Verka för merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder 

  
Du som söker tjänsten bör ha praktisk bakgrund inom området. Du har god social kompetens och skapar goda relationer när du arbetar både målfokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del. Slutligen har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och innehav av B-körkort är krav. 

 

För mer information är du välkommen att kontakta:

Seniorkonsult Per Grytter 076-0 253596, per.grytter@primarekrytering.seSkicka in din ansökan snarast!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version