merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Uniflex rekryterar VVS-montör till Vislanda Rörtjänst AB

Jobbeskrivning

Ny-Be Aktiebolag har varit verksamma sedan 1964 och finns i Eneryda. I koncernen ingår flera bolag där Vislanda Rörtjänst AB ingår. Till detta bolag söker vi nu en VVS-montör med hela södra Sverige som geografiskt arbetsområde. Koncernen har genom åren utvecklats till en etablerad byggentreprenad för såväl större projekt som mindre servicejobb. Ny-Be har genom tradition, många års arbetslivserfarenhet, väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag mot såväl privatpersoner som större företag. Långa och seriösa samarbeten med entreprenörer, kunder och leverantörer har genom åren gett dem ett stort och tryggt nätverk som säkerställer både verksamhet och allsidiga projekt.
Då Vislanda Rörtjänst AB är inne i en mycket expansiv fas så söker vi nu ytterligare VVS- kompetens för anställning.
Vanligt förekommande byggtjänster

• Nybyggnation
• Ombyggnation
• Tillbyggnation
• Serviceuppdrag
• Försäkringsärenden
• Industri

Som VVS-montör har du som arbetsuppgift att montera rörledningar och annan utrustning vid ny- och ombyggnation av fastigheter. Du installerar värmepumpar, elpannor, solvärme, varmvattenberedare, radiatorer och styr- och reglerutrustning. Badkar, WC- stolar och handfat är andra exempel på vad som installeras i arbetet.

För att bli aktuell för tjänsten har du utbildning inom VVS. Du har avklarat dina lärlingstimmar och är självgående i ditt arbete.Personliga egenskaper

Som person är du lösningsorienterad och sätter kunden i fokus. Du är en given lagspelare och levererar hög kvalitet. B-körkort är ett krav.
Du har en VVS utbildning och ett par års erfarenhet av yrket.

Arbetet är förlagt på dagtid och utgår från Vislanda som ligger söder om Alvesta. Anställningen är på Vislanda Rörtjänst AB.
Frågor om tjänsten besvaras på ansokan.vaxjo@uniflex.se

Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

/Uniflex Rekrytering och Bemanning
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version