merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

BESTSELLER söker en junior IT-tekniker med känsla för service

Det första du möts av när du kommer till jobbet är ett varmt leende och en hälsning, en energi som smittar av sig, från varenda person du träffar på BESTSELLER. Om detta, i kombination med en ny spännande roll som IT-tekniker inhouse och onsite, låter lockande, tveka inte att söka redan idag!

OM TJÄNSTEN
BESTSELLER är ett internationellt klädföretag med varumärken som Jack and Jones, Vero Moda och ONLY. BESTSELLER är verksamma inom både retail och wholesale. Huvudkontoret ligger i Solna där de sitter i en herrgård precis vid vattnet i Frösundavik.Academic Work söker för BESTSELLERS räkning en IT tekniker med god känsla för serivce.

ARBETSUPPGIFTER
Som IT-tekniker på BESTSELLER kommer du att arbeta med att supporta och ge service åt företagets anställda och hjälpa till med olika typer av tekniska lösningar. Du kommer framförallt att supporta de anställa med sina datorer, telefoner, företagets skrivare och andra arbetsverktyg som förkommer inom företaget. Du kommer även att:


* Installera nya arbetsstationer
* Beställa datorer, mobiltelefoner och administrera mobilabonnemang och bredband
* Ansvara för företagets larm och nätverk i företagets fastigheter och kontor
* Förbereda teknik inför möten, sätta upp ljud och ljus
* Teknisk support i butik kan även förekomma
* Vara behjälplig under mässor och personalevents


På kontoret i Solna sitter ca 50 personer och du kommer ingå i ett mindre team. BESTSELLER satsar mycket på sin personal och man gör ofta saker tillsammans som after works, julfester och årlig konferens.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BESTSELLER.

VI SÖKER DIG SOM
* Slutförd gymnasieutbildning inom teknik, IT, elektriker-programmet eller motsvarande


* Har arbetslivserfarenhet från serviceyrket från exempelvis butik, bensinstation,
* Har mycket god förståelse för det svenska och engelska språket i tal och skrift då du kommer att kommunicera i tal och skrift både mot Sverige och Danmark
* Har tekniska kunskaper inom IOS, Windows 10, PC
* Mycket goda kunskaper inom Office paketet
* Har B-körkort


Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik. Du är serviceinriktad, prestigelös och älskar att hjälpa dina kollegor att lösa deras problem. Du trivs i en självgående roll där du upptäcker vad som behöver göras, planerar ditt arbete och styr din egen arbetsdag. Du har en god förmåga att bryta ner ett problem, jämföra lösningsförslag och hittar den enklaste, mest effektiva lösningen.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 100%
* Arbetstider: Mån-Tors 8-16.30, Fre 8-15
* Lön: Månadslön
* Placering: Frösundavik, Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bestsellers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
BESTSELLER är ett familjeägt klädföretag som startades i Danmark 1975 och har i dag mer än 3 000 konceptbutiker och samarbetar med 15 000 grossistbutiker i 70 länder. BESTSELLER designar och säljer kläder och accessoarer som riktar sig till unga kvinnor och män, barn samt ungdomar. BESTSELLERs kläder och accessoarer säljs under varumärkena VERO MODA, ONLY, ONLY&SONS , OBJECT COLLECTORS ITEM, VILA, PIECES ACCESSORIES, JACK & JONES, SELECTED FEMME/HOMME, NAME IT, MAMA LICIOUS, JUNAROSE OCH Y.A.S.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version