merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

IT-tekniker till automationsenhet på Forsmark

Skulle du varje dag vilja fascineras av hur teknik som har 30 år eller mer på nacken samspelar med implementering av det allra senaste inom IT? Har du dessutom tidigare erfarenhet av automations- eller IT-system och vill vara med och säkra Sveriges elförsörjning? Då har vi ett jobb för dig! IT har idag tagit den självklara platsen som hjärtat av Forsmark och nu letar de fler talanger som vill ta chansen till en karriär hos dem. Låter det här som utmaningen för dig? Skicka då in din ansökan redan idag, den kan vara första steget mot en karriär hos en av Europas största energikoncerner!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en It-tekniker inom processnära IT till Forsmark. Tjänsten ligger under enheten automation och här kan vi erbjuda dig en stimulerande vardag i en miljö där teknik, säkerhet och kvalitet står i centrum.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Forsmark. Uppdraget kommer att vara på heltid och inledningsvis vara på 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Forsmark ser långsiktigt på denna rekrytering och det finns därför goda möjligheter till en framtida karriär även hos dem.

ARBETSUPPGIFTER
Som It-tekniker på Forsmark arbetar du främst i projektform inom automation. Du kommer att arbeta med konstruktion, konfigurering, programmering och utveckling av mjukvarusystem för processnära IT. På Forsmark erbjuds du en varierad och rolig vardag där du arbetar både självständigt och i team.

Tjänsten passar dig som trivs med eget ansvar men som ändå vill ha ett socialt arbete . Här får du naturlig kompetensutveckling genom att samarbeta över enhetsgränserna och du kommer på så sätt att få en väldigt bred bild av verksamheten på Forsmark.

VI SÖKER DIG SOM
* Har eftergymnasial utbildning med inriktning mot IT eller automation.
* Har kunskaper inom IT-system och/eller nätverk alternativt har relevant erfarenhet från automation.
* Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska då kommunikation förekommer på båda språken.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av processindustrin, som till exempel gruv- och stålindustri, papper och massa, energi och/eller tillverkningsindustri. Vi ser det också som meriterande om du har kunskaper inom automationssystem, exempelvis ABB eller Siemens.

Som person är du nyfiken och engagerad, du drivs av att få utveckla dig och din kompetens genom ett varierat, utmanande och spännande arbete. För att trivas i rollen tror vi dessutom att du tycker om att arbeta på såväl egen hand som i team med andra samt att du är relationsbyggande och kommunikativ. Vi ser också att du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter, är prestigelös och besitter en vilja att alltid lära dig lite till.

Sist, men inte minst, letar vi efter dig som har det där brinnande intresset för teknik! Kanske är du personen som plockade isär datorn på kul i mellanstadiet bara för att förstå hur den fungerade och som tycker det är roligt med ettor och nollor.

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomförs.


* Start: Enlig överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Forsmark, möjlighet att arbeta från något av Forsmarks distanskontor finns när du är varm i kläderna.
* Kontaktuppgifter: Malin Liljeros, malin.liljeros@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Forsmarks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.
Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version