merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Student sökes för spännande extrajobb som montör!

Är du studerande inom området “teknik” och letar efter ett jobb där du får användning för din utbildning och ditt tekniska intresse? Vill du även få erfarenhet av lödning och kunskaper inom el? Har du utöver detta även 10 timmar i veckan att avsätta för att få in foten på ett lysande företag? Då kan det här vara tjänsten du letat efter. Ansök redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en montör på deltid till ett företag som utvecklar och levererar LED-moduler och system. Lösningarna bygger på produkter och kunskap inom områdena för värmehantering av lysdioder. Deras produktion borgar för en hög kvalitet och kostnadseffektivitet då den har en nära koppling mellan inköp, design och produktion. Här finns stor möjlighet att bedriva ett kontinuerligt förbättringsarbete. Idag körs produktionen för fullt och flera stora kundorders passerar dagligen vår kunds utleveransavdelning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult.

ARBETSUPPGIFTER
Som montör kommer du att arbeta med att montera elektronik. Du kommer att arbeta med allt ifrån att limma, tejpa, skruva till att löda. Vidare kommer du att packa och leverera dina orders. Du kommer alltså att hantera hela flödet.

Du kommer till exempel att:


* Montera elektronik
* Packa och leverera orders
* Arbeta inom produktion på ”linan”


Tjänsten passar dig som är snabbtänkt, flexibel, proaktiv och brinner för effektivisering. Du kommer att vara en del av ett härligt gäng, därför bör du som person vara relationsskapande och ha lätt för att samarbeta.

VI SÖKER DIG SOM
* Har viss erfarenhet av el


* Har erfarenhet av lödning sedan tidigare


Det är meriterande om du


* Har arbetat inom producerande verksamhet
* Har arbetat med LED
* Har studerat el på gymnasiet


Som person är du prestigelös, flexibel och snabbtänkt. Du ser vad som behövs göras på arbetsplatsen och tar dig an uppgifter på ett effektivt sätt

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Januari
* Omfattning: Deltid, bokning av pass sker i samråd med ansvarig på kundföretaget
* Placering: Mölndal
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version