merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Juniora konstruktörer till Husqvarna Group!

Har du en YH- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning mot exempelvis maskinteknik? Har du ett brinnande intresse för CAD och konstruktion? Är du en lagspelare som trivs med eget ansvar och breda kontaktytor? Då kan detta vara tjänsten för dig. Vi söker just nu konstruktörer för arbete inom flera produktkategorier på Husqvarna – Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Husqvarna Group’s räkning flera konstruktörer. Beroende av ditt intresse och i vilken grupp som just din personlighet kan komma till sin fulla rätt, kan det komma att bli aktuellt med uppdrag på någon av avdelningarna för röjsågar, motorsågar eller övrigt handhållna produkter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Uppdraget kommer att vara på heltid under minst sex månader. Det finns goda möjligheter till att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör kommer du att arbeta med underhåll av befintliga modeller samt utveckla framtidens produkter. Arbetet är projektbaserat och sker i team av fyra till fem konstruktörer samt en technical lead. Ansvaret fördelas i teamet och innefattar plast- och lättmetallskonstruktioner samt allmän mekanisk konstruktion. Rollen innebär ett nära samarbete med bland annat andra konstruktionsgrupper, specialistgrupper, produktion och labben, vilket ställer höga krav på din kommunikativa förmåga. Vidare innefattar rollen eget ansvar, utredningsarbete och problemlösning.

Du kommer till exempel att


* ansvara för det tekniska underlaget och att optimera funktion av såväl detalj- som helhetslösningar
* arbeta med CAD i CatiaV5
* driva utrednings- och kalkyleringsarbete.


Tjänsten passar dig som är nyutexad och som har ett stort driv för att utvecklas tillsammans med Husqvarnas sortiment. Det kan också vara intressant om du är i slutskedet av dina studier och har möjlighet att arbeta deltid under våren fram till din examen. För rätt person kan det på sikt finnas goda utvecklingsmöjligheter internt!

VI SÖKER DIG SOM
* har en YH- eller högskoleingenjörsexamen inom relevant område, exempelvis maskinteknik


* har ett stort tekniskt intresse för Husqvarnas produkter
* har goda kunskaper i CAD
* har goda skriftliga och muntliga kunskaper i såväl svenska som engelska, då du kommer att ha både nationella och internationella kontakter.


Det är meriterande om du


* har erfarenhet av att arbeta i CatiaV5 och/eller Solid Works
* har erfarenhet av formverktyg samt kunskaper inom plast, lättmetall eller plåt.


Som person är du analytisk, initiativtagande samt kommunikativ. Då du kommer att arbeta i team så förutsätter vi att du är relationskapande och har en fallenhet för att skapa goda samarbeten. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, ödmjuk och prestigelös samt triggas av tekniska utmaningar. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och drivande i din roll som konstruktör.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående.
* Omfattning: Heltid, minst sex månader med mycket goda chanser till förlängning eller så småningom överrekrytering.
* Placering: Huskvarna.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Group’s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Husqvarna Group är världens största tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers. Koncernen är också ledande i Europa inom bevattningsprodukter för konsumenter och är en av de ledande på världsmarknaden inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernens produkter och lösningar säljs via fack- och detaljhandlare till både konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2016 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har cirka 13 000 medarbetare i 40 länder.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version