merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lagerarbetare till Elektroskandia!

Är du en noggrann och kvalitetsinriktad person med tidigare erfarenhet av lagerarbete? Då är det dig vi söker till vårt heltidsuppdrag hos Elektroskandia. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Elektroskandias räkning lagerarbetare till heltidsuppdrag. Tjänsten är på heltid under dagtid och uppdraget är till 31/3. Förutsatt att samarbetet fungerar bra och om det finns ett fortsatt behov, finns även chans till förlängning!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektroskandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Elektroskandia.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat orderplock, sortering och på vissa avdelningar även truckköring. Du är en viktig pusselbit i leverenskedjan och för att kunna klara av detta är samarbete med arbetskollegor en förutsättning. Ordrarna som du kommer att arbeta med är omfattande och kunden värderar alltid kvalitét och noggrannhet i arbetsutförandet.

Tjänsten passar dig som vill ta chansen att få meriterande erfarenhet av lagerarbete hos en ledande el-teknikgrossist.

VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare erfarenhet av lagerarbete eller liknande arbetsuppgifter.


* Behärskar svenska i tal och skrift, då kommunikationen på plats och instruktioner är på svenska.
* Har truckbehörighet A1-4 och B1-4.
* Det är meriterande om du har truckbehörighet B6 och C1.


Som person är du ambitiös och strävar alltid efter att utföra dina arbetsuppgifter med ett positivt resultat kvalitetsmässigt. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och gentemot era gemensamma målsättningar. Du är positiv som person och sprider energi till dina arbetskollegor och bidrar till att upprätthålla en trivsam arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du strävar alltid efter att utföra arbetsuppgifterna utifrån ledorden kvalitét och noggrannhet eftersom det är av största vikt för kunden. Låter detta som en beskrivning som stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående.
* Omfattning: Heltid.
* Arbetstider: Varierande mellan 6-15, 10-19 och 15-23.
* Placering: Örebro.


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Elektroskandia marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Deras position mellan tillverkare och slutkund leder till att dem vill vara mycket mer än en passiv länk i en kedja. Elektroskandia strävar efter att med deras system och deras erfarenhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i kundernas inköps- och säljorganisation.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version