merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

KONE söker en administratör med servicekänsla till fakturaavdelningen!

Har du goda datorkunskaper och trivs i en central, social roll? ?Är du en problemlösare ut i fingerspetsarna och trivs i en roll där du får ta egna initiativ? KONE har flera år i rad utsetts till ett av världens mest innovativa företag av Forbes Magazine och är ledande i Sverige inom branschen för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. Är du fakturaavdelningens nästa stjärna? Ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för KONEs räkning en administratör med mycket kundkontakt till fakturaavdelningen på KONEs huvudkontor i Kista!

Detta är ett konsultuppdrag och den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE. Uppdraget kommer att vara på heltid och är på 6 månader med chans till förlängning om allt fungerar väl.

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare på deras fakturaavdelning kommer du att ha kontakt med kunder via telefon och mail.

Du kommer till exempel att:


* Ta emot fakturareklamationer per telefon, mail och post.
* Spärra fakturor som behöver utredas
* Ansvara för spärrade fakturor och skicka ut påminnelser till berörda parter
* Utreda fakturaärenden och vara behjälplig i frågor från kund
* Ha kontakt med interna servicetekniker och säljare för att kunna återkoppla till kund


VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare arbetat administrativt eller i en roll med mycket kundkontakt


* Har avslutad gymnasial utbildning
* Har erfarenhet av kundservice via telefon, administration eller säljsupport sedan tidigare
* Är flytande i svenska i tal och skrift då du kommer ha kontakt med svensktalande kunder dagligen


Det är meriterande om du…....


* Har arbetat i något CRM-, Ekonomi- eller ärendehanteringssystem tidigare. KONE använder bland annat SAP och Salesforce
* Har arbetat med fakturering eller fakturafrågor tidigare
* Har relevant eftergymnasial utbildning


Som person är du en positiv teamspelare som trivs i en roll med daglig problemlösning. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och nå dessa tillsammans med ditt team. Du brinner för kundservice samtidigt som du trivs med administrativa arbetsuppgifter och gör dessa md mycket noggrannhet.


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kista
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder smidiga, säkra och bekväma förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2014 omsatte KONE 7,3 miljarder euro och hade ungefär 47 000 anställda i över 50 länder.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version