merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Montör till innovativt företag i Mölndal!

Är du en händig person som är nyfiken på att testa något nytt? Värdesätter du en god arbetsplats med härliga kollegor? Vi söker dig som är ute efter en ny utmaning för att arbeta i en varierande roll med allt från montering av elektronik till leverans av orders. Är du den person vi söker? Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en montör till ett företag som utvecklar och levererar LED-moduler och system. Lösningarna bygger på produkter och kunskap inom områdena för värmehantering av lysdioder. Deras produktion borgar för en hög kvalitet och kostnadseffektivitet då den har en nära koppling mellan inköp, design och produktion. Här finns stor möjlighet att bedriva ett kontinuerligt förbättringsarbete. Idag körs produktionen för fullt och flera stora kundorders passerar dagligen vår kunds utleveransavdelning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult.

ARBETSUPPGIFTER
Som montör kommer du att arbeta med att montera elektronik. Du kommer att arbeta med allt ifrån att limma och tejpa till att skruva. Vidare kommer du att packa och leverera dina orders. Du kommer alltså att hantera hela flödet från start till slut.

Du kommer till exempel att:


* Montera elektronik
* Packa och leverera orders
* Arbeta inom produktion på ”linan”


Tjänsten passar dig som är snabbtänkt, proaktiv och brinner för effektivisering. Du kommer att vara en del av ett härligt gäng, därför bör du som person vara mycket flexibel och ha lätt för att samarbeta.

VI SÖKER DIG SOM
* Har arbetat som montör tidigare, gärna med erfarenhet av el


* Har arbetat inom producerande verksamhet


Det är meriterande om du:


* Har studerat el på gymnasiet
* Arbetat med LEAN, alternativt liknande förbättringsprocesser


Som person är du prestigelös, flexibel och snabbtänkt. Du ser vad som behövs göras på arbetsplatsen och tar dig an uppgifter på ett effektivt sätt.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Januari, med hänsyn till ev. uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, 6 månader
* Placering: Mölndal
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version