merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Är du student och vill arbeta extra som Maskinoperatör?

Är du student med ett tekniskt intresse och vill få in en fot på ett globalt företag? Nu söker vi dig som vill arbeta extra tillsammans med andra studenter i Academic Works Studentpool hos Trelleborg. Vi ser gärna att du studerar en teknisk inriktning men det är inget krav för tjänsten utan det viktigaste är att du har en positiv inställning och är mån om att alltid göra ditt bästa på jobbet! Låter detta som någonting för dig? Läs vidare i annonsen och skicka in din ansökan så snart som möjligt.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Trelleborgs räkning 2 studenter som vill arbeta deltid som Maskinoperatörer och ingå i studentpoolen. Vi vill gärna att man ska kunna arbeta 2 pass/vecka (se specifika arbetstider längre ned i annonsen) och verksamheten finns i centrala Örebro.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trelleborgs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trelleborg.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

ARBETSUPPGIFTER
Som Maskinoperatör kommer du arbeta i produktion på olika stationer hos kunden. Produktionen sker i hydrauliska injektionspressar vilket ställer krav på en god teknisk förståelse och såklart ett intresse för processen. I arbetet ingår även ett förberedande arbete, hantering av ingående material och färdiga produkter samt visst syningsarbete och efterkontroll.

De roterar mellan olika arbetsstationer för att skapa variation i arbetet vilket ställer krav på din förmåga att anpassa dig och hålla ordning och reda på arbetsplatserna. Du kommer få en introduktion av stationerna när du börjar på uppdraget vilket, beroende på din erfarenhet sedan tidigare, brukar kräva 3-4 arbetspass.

Tjänsten är perfekt för dig som vill ha ett fysiskt arbete som omväxling från en stillasittande studentvardag, och såklart tjäna extra pengar till studentkassan. Dessutom får du meriterande erfarenhet och en kontakt och referens både inom Academic Work inför ditt framtida arbetssökande som nyutexaminerad men även på Trelleborg inför framtida uppdrag.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som är studerande på högskola/universitet och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du studerar en ingenjörsutbildning men det är inget krav för tjänsten. Du har såklart ett flexibelt studieschema så att du kan arbeta 2 dagar/vecka. Du skriver själv upp dig på en Intresselista de dagar som du vill arbeta, och sedan schemalägger vi utifrån dina önskemål och Trelleborgs behov.

Ytterligare krav för tjänsten:


* God svenska i både tal och skrift eftersom det förekommer regelbunden dokumentation och kommunikation i språket
* God datorvana och förmåga att hantera system
* Du har ett tekniskt intresse vilket underlättar din förståelse för dina arbetsuppgifter


Det är meriterande om du har erfarenheter från tillverkande industri eller tidigare arbetat inom liknande område men det är inget krav för tjänsten. Det är även meriterande om du har truckkort.

Som person trivs du med att arbeta i en fysisk miljö där man får kavla upp ärmarna och är en person som bidrar med ett trevligt bemötande och en härlig inställning till såväl arbetsuppgifter som kollegor. Det är viktigt att du är noggrann och säkerställer att ditt arbete blir utfört på ett korrekt sätt och du vill alltid leverera en hög kvalitet på det du gör. Vi värdesätter även initiativtagande och ett högt ansvarstagande. För att lyckas i arbetet tror vi att du har lätt att ta till dig information och förstå instruktioner och ritningar.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: December
* Omfattning: 2 dagar/vecka
* Arbetstider: 2-skift. Förmiddag 05:54-14.00 och Eftermiddag/Kväll 13:54-23:30
* Placering: Örebro
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. Deras innovativa lösningar accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Enheten i Örebro med ca 85 medarbetare ingår i produktområdet Moulded Components som med cirka 450 anställda och tillverkar och säljer ett brett sortiment av olika polymerbaserade produkter till olika industrisegment. Produktområdet har idag verksamhet på ett antal orter i Sverige men även i Estland, Finland, Kina och Indien.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version