merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Är du redo för en karriär inom försäljning?

Är du resultatinriktad ut i fingertopparna och vill vara en del av SvergiesEnergis tillväxtresa? Passar du in i det öppna och framåtdrivna teamet och vill påbörja din karriär redan idag? Denna chans vill du inte missa då rollen kommer att ge dig goda möjligheter att ta ännu ett kliv i din karriär inom kort. Sök redan idag då vi arbetar med ett löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en företagsbokare till SverigesEnergi. Företaget genomgår en kraftig tillväxtresa och strävar nu efter att bli Sveriges största och mest omtyckta energissällskap. För att kunna nå detta tillväxtmål är de nu i behov av två företagsbokare som kan bemöta kunderna på marknaden. Hos SverigesEnergi finns det utvecklingsmöjligheter som är ypperliga för dig som vill utvecklas och ta nästa interna steg inom några månader.Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SverigesEnergi. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till SvergiesEnergi.

ARBETSUPPGIFTER
Som företagsbokare kommer du att ha en viktig roll i företaget där du kontaktar både nya och befintliga kunder i syfte att boka möten åt de seniora regionscheferna. Du kontaktar främst medelstora företag inom alla olika branscher och använder telefonen som ditt främsta redskap. När du börjar som företagsbokare kommer du att få en gedigen introduktion under fyra veckor där du successivt sätts mer och mer in i rollen. SverigesEnergi är väldigt mån om sina medarbetare och har generösa utvecklingsmöjligheter och karriärvägar till de som visar på driv och engagemang.

Tjänsten passar dig som vill ta det naturliga steget från konsumetförsäljning till företagsförsäljning. Du som person trivs i en snabb miljö, är ihärdig och gillar att jobba mot uppsatta mål. Det är ett fräscht, nyrenoverat och öppet kontor och det är viktigt att du som person trivs med att det är högt i tak bland medarbetarna. Vidare ser vi att du har en god verbal kommunikativ förmåga för att kunna föra dina telefonsamtal på en professionell nivå. Tjänsten passar även dig som har konkreta mål, vill utvecklas och ser sin framtid inom bolaget.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har ett gediget intresse för försäljning och som gillar att ta kontakt med nya människor. Förhoppningsvis har du tidigare erfarenhet av försäljning och gärna inom telemarketing alternativt har du jobbat inom kundservice eller inom energibranschen. Din personlighet, driv och engagemang kommer dock att vara det som är mest meriterande i denna rekryteringsprocess.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Lön: En grundlön och en provisionsbaserad del
* Placering: Hornstull
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SverigesEnergis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
SvergiesEnergi AB är ett nationellt elhandelsbolag med kunder över hela Sverige. Vi är i kraftig utveckling och har mycket ambitiösa tillväxtmål – att bli Sveriges största och mest omtyckta energisällskap. Vi är en del av Hafslund Marked AS och ett systerbolag till vår norska motsvarighet NorgesEnergi.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version