merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Claim Analyst till global gigant inom elektronik

Är du lika förtjust i att leverera hög service som i att grotta ner dig i djupa analyser? Här ges du möjlighet att i ett spännande tech-företag utvecklas och bygga på din ekonomi-bakgrund med ett mer analytiskt perspektiv. Välkommen in med din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en Claim Analyst till vår kund. Vakansen öppnar upp omgående och du kommer till ett team där mycket kunskap och erfarenhet finns att ta del av för den nyfikne.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt. Vår kund är ett välkänt, internationellt elektronikföretag med verksamhet över hela världen och kontor i Kista.

ARBETSUPPGIFTER
Som Claim Analyst kommer du ingå i ett team som hanterar kundkompensationer i olika former. Ditt ansvar är att se till att kunderna kompenseras enligt gällande avtal för exempelvis bonusar, marknadsföringsstöd, prisgarantier med mera. En stor den av rollen är analytisk och du kommer att arbeta mycket med rapporter och data.

Du kommer till exempel att:


* Analysera inkommande fakturor från kunder genom att titta på orderhistorik, volym, giltiga kontrakt och prislistor
* Identifiera utvecklingsområden i processer för att effektivisera verifikation av fordran.
* Optimera processer för att förkorta led-tiden mellan fordran och kompensation
* Kontakta kunder för att få kompletterande information samt rätta till processer för att kommande fakturor ska möta kundens krav
* Utveckla och bibehålla goda kundrelationer.
* Arbeta nära övriga ekonomifunktioner, sälj samt marknadsorganisationer


Tjänsten passar dig som har jobbat ett par år inom ekonomi och vill ta ett steg mot en mer analytisk roll.

VI SÖKER DIG SOM
* Har relevant eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom ekonomi, matte eller statistik


* Har ett par års erfarenhet av ekonomirelaterat arbete
* Är analytiskt lagd
* Har avancerade kunskaper i Office paketet, främst Excel
* Har erfarenhet av ERP system, gärna SAP
* Är flytande i både svenska och engelska då båda språken används i rollen


Det är meriterande om du har kunskap i ytterligare ett nordiskt språk.

Som person är du service-minded och ser till kundens bästa. Du är analytiskt lagd och trivs med en roll som kräver stor noggrannhet. För att passa in hos vår dynamiska kund är du flexibel och snabblärd och uppskattar tech-branschen med dess snabbföränderliga miljö.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, initialt 6 månader
* Placering: Kista
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund är ett världsledande företag i tech-branschen med produkter inom såväl mobiltelefoni som hemelektronik.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version