merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Pricing Specialist till global gigant inom elektronik

Är du analytiskt lagd och en fena på Excel? Då kan du vara den vi söker! Här kommer du till ett tight team i en spännande techmiljö och spelar en viktig roll i verksamheten. Är du redo för ditt nästa karriärsteg? Välkommen in med din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en Pricing Specialist till vår kund. Här kommer du till en dynamisk arbetsplats där du ges möjlighet att jobba självständigt i ett team med erfarna kollegor omkring dig.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt för rätt person.

ARBETSUPPGIFTER
Som Pricing Specialist kommer du arbeta med uppdatering och analys av prisinformation i ERP system. Du kommer att följa upp med interna intressenter och ansvara för att utbilda dessa i prissättningsprocesser för att nå ökad effektivitet.

Du kommer till exempel att:


* Kartlägga prisinformation för olika produktkategorier
* Analysera och utveckla säljprocesser utifrån ett prisperspektiv
* Fungera som en Power User för prissystem och säkerställa att de håller hög kvalité
* Utveckla och bibehålla goda relationer med säljorganisationen


Tjänsten passar dig som trivs i en roll som kombinerar administration och relationsbyggande. Du är duktig på system och vill få användning av dina kunskaper i din nästa roll.

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av ERP system, gärna av SAP


* Har avancerad kunskap i Excel
* Har professionell kunskap i engelska och svenska då båda språken används i rollen


Som person är du analytisk och trivs i en roll som utmanar denna sida. Du är flexibel och kan lätt överblicka en situation för att se vilka prioriteringar som behöver göras. Vidare arbetar du proaktivt och lösningsorienterat och driver dina idéer framåt för att effektivisera och förbättra ditt och kollegors arbetssätt. För att passa in i detta företag gillar du en snabbföränderlig och dynamisk arbetsmiljö.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Januari 2018
* Omfattning: Heltid, initialt 6 månader
* Placering: Kista
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kund önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund är ett världsledande tech-bolag med produkter inom såväl mobiltelefoni som hemelektronik.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version