merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Börja året som redovisningsekonom på fastighetsbolag!

Vi söker dig som är lösningsfokuserad och strukturerad i ditt arbetssätt och som vill arbeta med ekonomi och redovisning. Du kommer att arbeta både med det löpande arbetet likväl som att utveckla nya sätt att arbeta på.

OM TJÄNSTEN
Akelius är ett stort svenskt fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och uppgraderar hyresfastigheter till förstklassiga bostäder. Genom att starta en ny inköpsorganisation vill Akelius centralisera och effektivisera sättet man köper in produkter och material för att uppgradera sina fastigheter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till slutet av våren 2018. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som redovisningsekonom kommer du arbeta med att göra bankavstämningar, se över Purchase Orders och se till att de matchar samt vara delaktig i avstämningsarbetet inför bokslut. Utöver det löpande arbetet kommer du vara del i att utveckla och effektivisera arbetssätt genom implementation av deras nya system SAP samt kartläggandet av ekonomiprocesser i SAP.

Du kommer till exempel att:


* Arbeta med löpande bokföring och redovisning
* Assistera i utveckling av SAP Business by design samt kartlägga ekonomiprocesser i systemet
* Ta fram utbildningsmaterial såsom en ekonomihandbok och presentationer över processerna.


VI SÖKER DIG SOM
* Har en utbildning inom redovisning från YH-utbildning eller examen från universitet eller högskola


* Har omkring 2 års erfarenhet av ekonomirelaterat arbete så att du har god förståelse för det ekonomiska flödet och hur saker påverkar varandra i bokföringen.
* Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
* Har god systemförståelse och kan hantera Officepaketet, goda kunskaper i excel är prioriterat


Vi ser att du är strukturerad och noggrann samt kan sätta upp logiska strukturer och processer som andra kan följa. För att hantera en föränderlig miljö är du flexibel och förändringsbenägen. Vidare ser vi att du är lösningsfokuserad samt driver initiativ från början till slut.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, sex månader med stor chans till överrekrytering eller förlängning.
* Placering: Främst Mörby Centrum, men ibland på Södermalm.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Akelius önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version