merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Business Controller till internationellt världsledande modeföretag

Är du redo för ditt nästa steg i karriären som business controller på ett världsledande modebolag? Trivs du i en roll där du får använda din analytiska förmåga och även dela med dig av din kunskap till dina medarbetare? Vår kund söker nu en business controller och vakansen öppnar upp i januari. Välkommen in med din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning en business controller med start i januari.

Vår kund har butiker över hela världen och här kommer du till en organisation med tydliga värderingar som verkligen visar sig i arbetsmiljön. Kontoret präglas av en positiv stämning och du kommer att vara stationerad i Stockholm.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Academic Work. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som Business Controller kommer du att ha kontakt med många olika människor och roller inom företaget, något som kräver att du föregår med gott exempel och i enighet med företagets värderingar. Med fokus på kostnadsmedvetenhet bidrar du till att divisionen arbetar på ett så effektivt sätt som möjligt.

Du kommer till exempel att:


* Hantera fakturering
* Informera och utbilda de med budgetansvar inom finansiell planering, uppföljning och budgetering
* Analysera och förklara finansiella skillnader och dess påverkan på verksamheten
* Genomföra analyser och undersökningar som bidrar till ökad effektivitet och kostnadsmedvetenhet
* Vara delaktig gällande avtal, inköp och kontakten med leverantörer
* Vara delaktig i utvecklingen av processer och rutiner
* Arbeta med finansiell planering, uppföljning och budgetering av IT-kostnader och resurser


VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare erfarenhet som business controller


* Har relevant akademisk utbildning
* Har erfarenhet av att analysera siffror med hjälp av pivot tabeller, grafer etc. i Excel
* Har professionella kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då dessa är organisationens koncernspråk
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en IT fokuserad miljö med det ekonomiska perspektivet
* Har erfarenhet av avtalsförhandlingar


Som person är du strukturerad och förstår vikten av kvalitén i ditt jobb och trivs med att ta stort ansvar. Vidare har du en god kommunikationsförmåga, arbetar proaktivt och drivs av att ständigt förbättra och nå dina mål. Du är analytiskt lagd och kan se helhetsperspektivet.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Januari
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund är ett stort internationellt modeföretag med butiker över hela världen.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version