merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

PHP-utvecklare inom E-Commerce till Strömberg i Huddinge

Marknaden inom E-Commerce fortsätter att växa och Strömberg behöver nu förstärka sitt team i Flemingsberg som arbetar med deras egenutvecklade E-Commerce plattform. Om du är PHP-utvecklare och har goda kunskaper inom frontendutveckling samt objektorienterad programmering kan det här vara rätt tjänst för dig! Urvalet sker löpande så var gärna snabb in med din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Som PHP-utvecklare kommer du tillhöra ett team som arbetar med projekt, kundanpassning och utveckling av bland annat webbshopar. Du kommer att arbeta med programmering och systemutveckling och hjälpa Strömbergs kunder att förstå deras behov. Du kommer därefter sätta in detta i ett sammanhang och skapa rätt produkter och tjänster till Strömbergs kunder. Du kommer att arbeta med både större och mindre system såsom order, lager och faktureringssystem.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Strömberg.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som utvecklare arbetar du med kundanpassade lösningar inom PHP. Du kommer att ansvara för att leverera kod och projekt med hög kvalité till Strömbergs kunder. En spännande utmaning för dig som redan är bekväm med utvecklingen men som vill ta dig an nya intressanta kundprojekt.

VI SÖKER DIG SOM
Har ett stort teknikintresse och programmeringskunskaper i PHP. Du har även kunskap och erfarenhet av JavaScript, jQuery, HTML5 och CSS. Har du även kunskap i Less, Bootstrap, Oracle och Linux är detta meriterande för tjänsten. Vi tror att du som söker är utbildad inom system- eller datavetenskap. Om du inte har utbildning är ett krav att du har grundlig erfarenhet av att utveckla, antingen på egen hand eller via tidigare arbetslivserfarenheter.

Det viktigaste för tjänsten är att du brinner för utveckling och programmering och att du är en utpräglad färdigställare med tydligt kundfokus.
Efterfrågade specifika kompetenser:
* Kunskaper i PHP, JavaScript, HTML5 och CSS
* Har en IT-relaterad utbildning alternativt programmerat mycket i arbete eller vid sidan av ditt arbete
* Är flytande i svenska och engelska, såväl tal som skrift

Vi söker dig som vill fortsätta vidareutveckla och bygga Strömbergs verksamhet och därmed bidra till företagets fortsatta utveckling. Du är orädd för att prova nya metoder och du har ett nyfiket förhållningssätt till utveckling.

Som person är du driven, professionell och ansvarsfull då du kommer arbeta med många olika kunder. Du har en mycket god förmåga att interagera med Strömbergs slutkunder. Vi önskar också att du är en social, nyfiken, strukturerad och noggrann person som snabbt kan sätta sig in i nya uppdrag. Programmering är naturligt för dig och du förstår logiken väl och brinner för att utveckla och lösa svåra och krävande problem.

Du erbjuds möjligheten att arbeta med omväxlande uppgifter i olika typer av projekt. Detta ger dig bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät vilket vi ser är mycket värdefullt.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Flemingsberg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Strömberg är en av Sveriges ledande koncerner med fokus på att säkra och automatisera kunders behov av lagerhantering, kampanj- och kommunikationsflöden. Företaget förfogar över unika datasystem och har mycket stor kapacitet att hantera plock- och packuppdrag samtidigt som de har en av de största maskinparkerna för hantering av maskinella uppdrag. Strömbergkoncernen har idag totalt ca 180 anställda med huvudkontor i Huddinge söder om Stockholm och med kontor i Norge, Danmark och Finland.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version