merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior Data Scientist till ledande bolag inom reseservice!

Är du en matematiker som besitter intresse för problemlösning och programmering? Inspireras du av ny teknik och vill tillhöra ett team där kulturen präglas av samarbete och gemensamt ansvar? Som Data Scientist hos Stena Rederi erbjuds du en inbjudande IT-miljö med kollegor som bryr sig om varandra och brinner för att utvecklas. Här ges möjlighet för dig med öga för algoritmer att arbeta i en internationell miljö i härliga lokaler belägna vid vattnet. Låter detta som något för dig? Sök idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Stena Rederis räkning en Junior Data Scientist till deras team. Teamet är en avknoppning av den befintliga IT-avdelningen och fokuserar på innovation och förbättring genom att testa sig fram i nya tekniker. I dagsläget består gruppen av ca 14 personer med olika bakgrunder som delar erfarenheter och idéer för att nå bästa möjliga resultat. I deras öppna kontorslandskap ges möjlighet till problemlösning och bolla idéer genom att antingen klottra ner dina tankar på ena väggen för att få input från kollegorna, alternativt nyttja hörnan för gruppdiskussion där du även kan ta en paus med lite playstation.

Gruppen ser positivt på innovation och det finns möjlighet till att komma med nya förslag och även genomföra egna projekt. Inte minst kan du nyttja de fyra "Hack-timmar" som varje vecka finns till förfogande som ett avbrott i de ordinarie arbetsuppgifterna där du har frihet att pyssla med vad du vill som du finner intressant. En viktig ingrediens i teamets framgång är den startup-känsla som de aktivit arbetar med för att bibehålla fokus på innovation.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stena Rederis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stena Rederis. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen ges möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna och bolla idéer med seniora kollegor i teamet för att vara med och ta fram några av marknadens vassaste lösningar. ?Som Junior Data Scientist hos Stena Rederi kommer du även få vara med och utforska nya algoritmer och hur ni kan nyttja dem för verksamhetens vinning. Det kommer finnas möjlighet till mentorskap och även interna utbildningar där din vardag består av arbetsuppgifter högt som lågt.

Du kommer exempelvis att:


* Arbeta med algoritmer och nyttja dina matematiska kunskaper för att ta fram lösningar
* Programmera, ta fram lösningar i utforskande, lärande, utvecklande syfte
* Nyttja din nyfikenhet för att ständigt hålla dig uppdaterad och prova nya tekniker


Tänsten passar dig som har ett stort intresse för problemlösning och som har en plattform inom både matematik och viss programmering. Du ser vidare positivt på utmanande uppgifter och har ett intresse av att bredda din programmeringskunskap.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskole- eller universitetsutbildning inom exempelvis matematik eller programmering
* Har ett genuint intresse för problemlösning och vill utvecklas inom programmering
* Har obehindrade kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av Machine Learning och gärna fortsätter utvecklas inom området. Det är även en fördel om du har kunskaper inom Python, R eller motsvarande.

Vi ser gärna att du är en nyfiken person som trivs bra med att arbeta i team. Du är kommunikativ i ditt sätt att arbeta och kan tydligt förmedla dina tankar och idéer till andra teammedlemmar. Problemlösning är något du brinner för och IT likaså. Vidare så ser vi att du är driven och sugen på att ständigt erövra ny information för att därmed växa som person tillsammans med företaget.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version