merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior customer support specialist till Tieto i Gävle

Har du ett stort intresse för teknik och värdepappershandel och vill arbeta i en kundnära roll? Som junior Customer Support Specialist kommer du att supportera kunder inom värdepappershandeln i ett avancerat tekniskt system. Du får in foten på nordens största IT- tjänsteföretag med stora utvecklingsmöjligheter. Något för dig? Sök redan idag då urvalet sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Tieto växer och Academic Work söker för Tietos räkning en junior Customer Support Specialist.

Tieto erbjuder tjänster och lösningar inom IT som hjälper deras kunder att växa. Några av Tietos främsta kunder är stora företag inom bank och finans. Som junior Customer Support Specialist kommer du att ingå i en support organisation som jobbar just mot den svenska värdepappershandeln och med deras handelssystem AbaSecurities. Supportorganisationen är idag belägen i Stockholm, Karlstad och Gävle. Denna position gäller Gävle där stora delar av introduktionen kommer att utgå från Karlstad och du kommer därför att veckopendla under den första månaden. Supportorganisationen har ett starkt kundfokus och består av ett härligt gäng supportmedarbetare i blandade åldrar. Samarbete och kunskaps utbyte värderas högt så väl som en positiv stämning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tieto. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader till att börja med. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som junior Customer Support Specialist kommer du att ansvara för att tillhandahålla funktionella och tekniska supporttjänster till Tietos kunder inom värdepappershandeln.

Du kommer till exempel att:


* Dagligen supportera och hjälpa kunder och på så vis vara en viktig del i att bidra till kvalité och kundnöjdhet
* Planera ditt eget arbete och se till att du jobbar med rätt saker
* Ansvara för kunddialogen kring problem och se till att det följs upp


Tjänsten passar dig som trivs i en kundnära roll, är analytiskt lagd och vill få in foten på Nordens största IT- tjänsteföretag. Du kommer att få en god introduktion av erfarna medarbetare och bra förutsättningar till att utvecklas. Har du viljan, finns möjligheterna!

VI SÖKER DIG SOM
* har ett stort tekniskt intresse och som trivs i en kundnära roll


* har en eftergymnasial utbildning inom IT eller finans
* har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikation sker på båda språken
* är beredd på att veckopendla till Karlstad för introduktion den första månaden


Det är meriterande om du…


* har kunskap och förståelse för värdepappershandeln
* har erfarenhet av IT- support sedan tidigare
* har kunskap inom databaser
* har goda kunskaper i finska i tal och skrift


Som person är du positiv, serviceinriktad och initiativtagande. Du brinner såväl för problemlösning som för att ge högklassig service. Du har en god kommunikativ förmåga och är bra på att anpassa din kommunikation beroende på vem du pratar med. Du är bra på att strukturera upp ditt arbete och tar ansvar för att driva ditt eget arbete framåt. Vidare är du analytiskt lagd och har en stor vilja att lära dig mer inom värdepappershandeln.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Så snart som möjligt
* Omfattning: Heltid
* Placering: Gävle, med introduktion i Karlstad
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Tieto är Nordens största IT-tjänsteföretag och erbjuder helhetslösningar för näringsliv och offentlig sektor. Företaget verkar på global nivå inom produktutveckling samt via globala leveranscenter. Vår kund levererar IT-tjänster inom en rad olika branscher, exempelvis telekom och skogsindustrin. Företagets mål är att utveckla företag och samhälle med hjälp av IT samt skapa möjligheter för deras kunder att transformera sina verksamheter. De tror på utveckling och resultat som märks samt ett kundorienterat fokus i sina utvecklingsprocesser och samarbeten.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version