merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Avdelningschef för utförarverksamheterna i Hässelby-Vällingby sdf

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Förvaltningen ligger i nordvästra Stockholm och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta. I Hässelby-Vällingby är det nära både till natur och rekreation kring Mälaren och till moderna affärscentra som Vällingby City. Det är ett expansivt område med stor nybyggnation och totalt 72 000 invånare.

Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid. Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar.

Mer information om oss hittar du på
www.stockholm.se/hasselby-vallingbyBeskrivning


Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är organiserad i sex avdelningar.

Avdelningen för utförare inom äldreomsorg, funktionsnedsättning och socialpsykiatri ansvarar för att driva verksamheter i egen regi inom äldreomsorg, omsorg av personer med funktionsnedsättning och socialpsykiatri. Avdelningen leds av en avdelningschef och består av 10 enheter. Inom avdelningen arbetar ca 550 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef arbetar du utifrån de politiskt uppsatta målen och leder, följer upp och utvecklar verksamheten. Du kommer att ansvara för att avdelningen uppnår fastställda uppdrag, mål samt efterfrågad kvalitet. Du har ansvar för avdelningens samlade ekonomi samt ska verka för att den ekonomiska ramen hålls och används resurseffektivt. Du har verksamhets-, personal- och budgetansvaret för avdelningen och de enhetschefer/medarbetare som är direkt underställda dig. Du har ett övergripande ansvar för att personalprocesser och riktlinjer inom din avdelning följs.

Avdelningschefen är direkt underställd förvaltningsdirektören och ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har adekvat högskoleutbildning, gärna med social inriktning. Du har gedigen erfarenhet av verksamhetsområdet samt erfarenhet från ledande befattning. Du har tidigare erfarenhet av kommunal verksamhet.

Som person har du förmåga att analysera, strukturera och organisera. Dessa egenskaper kombinerar du på ett naturligt sätt med din vilja att nå resultat och ett långsiktigt strategiskt tänkande. Du är intresserad av aktuell forskning inom området och använder dig av dessa kunskaper i arbetet. Som person tar du egna initiativ till utveckling och förbättringar och är energisk och kreativ i ditt arbete. Stor del i arbete sker tillsammans med andra vilket kräver god samarbetsförmåga. Detta gör att vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version