merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Skadereglerare till försäkringsbolag i motorbranschen

Om företaget
Söker du en arbetsgivare som ser den anställdes värderingar som grunden till ett bra företagsklimat, och där du får möjligheten att utvecklas mot individuellt uppsatta mål? Då kan detta vara möjligheten för dig!
Autorekrytering söker nu för kund räkning en driven person som vill arbeta med kundrelationer och försäkringar i fordonsbranschen. Vår kunds framgång bygger på unika relationer till dennes samarbetspartners och ett dagligt fokus på kvalité, trovärdighet och engagemang.


Dina arbetsuppgifter
Som skadereglerare ansvarar du för att granska inkommande Cabas-kalkyler, fakturor och offerter samt inlösenärenden från vår kunds avtalsverkstäder. Du har daglig kontakt med verkstäder via mail och telefon vilket gör att du är kundens första kontakt. Tjänsten kan ibland innebära platsbesiktning där du genomför värdering och viss skadeutredning av fordon. Du kommer att ingå i ett team med 10 kollegor som arbetar med motorskador där vi alla strävar efter förbättring och utveckling.

Din profil

För att matcha rollen har du bakgrund från ett tekniskt arbete i fordonsbranschen och tunga sidan så som lastbilar, bussar entreprenadmaskiner. Kanske har du erfarenhet från praktiskt arbete som mekaniker, skadereglerare eller garantihandläggare från verkstadssidan eller generalagent, eller varför inte från någon av våra kollegor i försäkringsbranschen. För att trivas och lyckas i rollen krävs att du kan kommunicera öppet och rakt, trivs att arbeta i ett team mot gemensamma mål där du bidrar samt lär av dina kollegor. Vidare är du prestigelös, har ett starkt eget driv och trivs med att arbeta i ett företag som präglas av ständig utveckling och förbättring. Har du erfarenhet från arbete med lastbilar och bussar ser vi det som mycket meriterande.
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor angående tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Jens Ström på 08- 409 144 46. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version