merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Scandic Klarälven söker Restaurangchef

Nyrenoverade Scandic Klarälven ger dig möjlighet att njuta av Karlstad på bästa sätt. Hotellet ligger intill Klarälven med bara 10 minuters promenad till centrum.

Från hotell Scandic Klarälven har du nära till naturen och Karlstad centrum. Ta en båttur, simma eller fiska i Klarälven. Passa på att se en match på Löfbergs Lila Arena eller gå på trav på Färjestads travbana. Värmlands Museum och stadsparken Mariebergsskogen är också värda ett besök.


Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Vill du vara en del av Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare?  Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.

Är du vår nya Restaurangchef?

Då har du ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare! Du är trendmedveten inom mat och dryckesvärlden, kreativ och har en ”hands-on” attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Avgörande för oss är att du har goda ledaregenskaper och kan agera som en förebild i vårt värdskap och vår service. Du har förmågan att se positivt på förändringar, är flexibel och har lätt att se lösningar där andra ser problem. Vi vill att du drivs av att nå resultat och har en nyfikenhet på siffror och nyckeltal. Du har helhetsperspektiv och tänker strategiskt samtidigt som du förstår vikten av detaljer.

Vad är din roll?

Som ledare hos oss ser vi att du vill utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet att jobba mot samma mål – att ge våra gäster en fantastisk upplevelse!

Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för hotellets restaurangverksamhet samtidigt som du deltar i den dagliga driften. Du har en passion för service och vill med ditt sätt att leda - inspirera och motivera dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass. I din roll kommer du att utmanas i att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som kräver förmågan att prognostisera, planera och bemanna.

Vi söker dig som har

Relevant utbildning/5-års yrkeserfarenhet
Mat och dryckeskunskap
Mycket goda ledaregenskaper
Kunskaper i Officepaketet
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Kontakt

Jobbet är på heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde i februari. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta hotelldirektör Anna Nilsson telefon 0768-090920 eller maila på anna.e.nilsson@scandichotels.com

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt, dock senast 8 januari.

Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version