merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Controller till vår kund i Solna

Vi söker dig som har en grund inom redovisning och som nu arbetar som Controller och vill fortsätta utvecklas i din roll inom en stor organisation. Vår kund är ett spännande stort internationellt tjänsteföretag som är placerat i Solna. Här kommer du att arbeta nära verksamheten och ingå i ett starkt team. Detta är ett hyr/köp-uppdrag där du startar som konsult i sex månader för att sedan gå över som anställd hos vår kund.  

Rollen

Som Controller kommer du att tillhöra ett av vår kunds största affärsområde och rapportera till affärsområdets CFO. Du kommer att ingå i ett team med ytterligare 4 Controllers där du kommer att arbeta nära verksamhetens många olika projekt med såväl planering, uppföljning och analys.  

Din bakgrund

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande samt grundläggande kunskaper inom redovisning och numera utvecklat dig vidare till Controller.För att bli framgångsrik i denna roll är du analytisk, strukturerad och lösningsorienterad. Du behöver även ha en god kommunikationsförmåga för att på bästa sätt kommunicera med både medarbetare som chefer. Du har förmågan att arbeta självständigt och drivande samt leda projekt inom ditt ansvarsområde. I kombination med det tycker du även om att samarbeta i team och du har en mycket prestigelös inställning till ditt arbete och kan hugga i där det behövs.Goda kunskaper i Excel och ekonomisystem samt goda kunskaper i svenska och engelska, i så väl tal som skrift.

Att jobba som konsult på Clarify

Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential och ”The Clarify Way”, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag.

Clarify har en historia som börjar redan på 80-talet, sedan dess har vi rekryterat, hyrt ut och utvecklat chefer och medarbetare. Spetskompetensen är att matcha rätt chef, specialist eller konsult inom ekonomiområdet. Allt vi arbetar med genomsyras av att vi är flexibla, snabbfotade och har höga ambitioner att göra skillnad för både organisationer och individer. Läs gärna mer om oss på www.clarify.se

Din ansökan

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultansvarig Janina Poltoft på telefonnummer 070-775 99 02. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna snarast.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version