merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Administratör till världsledande företag

Vi söker en administratör med känsla för struktur och service till ett internationellt företag i Huskvarna.

Dina arbetsuppgifter
Som administratör hos vår kund kommer du att arbeta för en chefsgrupp om 10 personer. Dina arbetsuppgifter består av att föra protokoll vid möten, ta fram underlag till presentationer samt avlasta gruppen med dagliga administrationsuppgifter. Du har även ansvar för godkännande av tidskort och reseräkningar. Uppgifterna är varierande och breda, det kan även förekomma uppgifter som att boka möten och boka in avdelningsevent för personal. Många möten och dokument är på engelska, det är därför viktigt att du är bekväm i att både prata och skriva engelska.

Om företaget
Vår kund är världsledande inom avancerade system och utbildningsmaterial för försvar och säkerhetssektorer. En stor del av verksamheten är internationell tjänsteverksamhet. Huvudkontoret i Huskvarna är till stor del inriktad på att utveckla nya komplexa tekniska system.

Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Din profil
Vi söker dig som är social och driven och klarar av att styra ditt egna arbete. Du drivs av att hjälpa andra och är duktig på att strukturera upp arbete.

Skallkrav:
- Utbildning inom relevant område, exempelvis kommunikation
- Svenska & engelska i tal/skrift

Meriterande:
- Erfarenhet från liknande arbete

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna

Ansökningar behandlas löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version