merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Drivna Maskinoperatörer-Lim-maskinförare sökes

Nu söker vi för kunds räkning 2 arbetsvilliga limmmaskinoperatörer. Kunden, som trycker och limmar ihop kartongförpackningar till livsmedelsindustrin, ökar just nu sin produktion kraftigt och behöver snabbt förstärka sitt team.


Vi söker dig som är tekniskt och praktiskt lagd med ett stort maskinintresse. Du ska ha ett högt engagemang för att lära dig de specifika processer som kunden har. Du har en hög förmåga att samarbeta i grupp och en god förmåga att ta egna initiativ. Du kommer att bli utbildad internt men vi ser gärna att du redan har tidigare erfarenhet som maskinförare. Arbetet kräver goda kunskaper i det svenska språket. Du kommer att arbeta 2-skift.


Du bör ha tillgång till egen bil.


Detta är en rekrytering som efter 3 månaders inhyrning leder till anställning direkt hos kunden.
Om du tycker dig passa in på beskrivningen och vill bli en del av ett högpresterande team så tveka inte att skyndsamt söka tjänsten.
Detta är ett mycket attraktivt jobb med god förtjänstmöjlighet. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom vår hemsida:

https://work.unicollar.se/

Arbetsplats: Torsvik

Om oss (https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken/)

UniCollar Sweden AB Ett företags framgång bygger på duktiga medarbetare. Därför hjälper vi på UniCollar företagen i din region att hitta rätt man till rätt plats. Som konsult är du anställd av oss och arbetar ute hos någon av våra kundföretag. UniCollar är medlem i Almega Bemanningsföretagen vilket ger dig samma trygghet och fördelar med kollektivavtal och försäkringar som hos en traditionell arbetsgivare.

Vi är ett snabbt växande team med motiverade medarbetare som alltid strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar. Som medlem i teamet är du en viktig resurs och vi ger dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och forma din karriär som du vill.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version